Pošlji povpraševanje

Notranja vrata po naročilu so lahko izvedena tudi s steklom

Notranja vrata po naročilu Mizarstva Oblak vam prinašajo številne prednosti, saj si barvo, obliko, material in dizajn lahko izberete po svojih željah, ob tem pa vam garantiramo najvišjo kvaliteto. Naše vodilo je 'naš izdelek vaš ponos', kar z veseljem uresničujemo v praksi. Notranja vrata po naročilu so lahko takšna kot si jih zaželite, izberete lahko denimo notranja vrata s steklom, ki so lahko različnih oblik in barv. Dobavimo vam zvočna izolativna stekla in termopan stekla, odločite pa se lahko tudi za vitraž različnih oblik in barv, fuzije ali pa poslikavo stekla z različnimi motivi. Vaša notranja vrata s steklom so lahko popolnoma personalizirana in imajo osebno noto, ki jo ustvarite sami.

Notranja steklena vrataNotranja vrata s steklom ali lesena vrata za klet

Notranja vrata po naročilu imajo v osnovi lahko ravno obrezana vratna krila ali pa so klasično profilirana z vidnimi nasadili. Kvaliteta enega in drugega sistema je enaka, največ vrat s skritimi panti pa se izdela predvsem zaradi trenda, ki je trenutno na trgu. Poleg notranjih vrat s steklom si lahko izberete tudi:

  • Notranja vrata iz masivnega lesa,
  • Lesena vrata po meri,
  • Lesena vrata za klet,
  • Moderna vhodna vrata,
  • Rustikalna vhodna vrata,
  • Pasivna vhodna vrata in
  • Lesena garažna vrata.

Lesena vrata za klet ima lahko negorljivo polnilo

Tako kot vsa naša vrata imajo tudi lesena vrata za klet ali druga notranja vrata po naročilu lahko izolacijsko, protihrupno ali negorljivo polnilo. Krilo je lahko žagano ravno ali pa brzdano na eno ali dve brazdi. Vaša lesena vrata po meri so sicer lahko enokrilna ali dvokrilna, drsna, imajo predelne stene, so nihajna, dvižna ali pa izvedena za vetrolov. Notranja vrata po naročilu iz masivnega lesa so sestavljena iz mediapanske plošče z ali brez furnirja. Odločite se za odlična lesena vrata za klet oziroma notranja vrata po naročilu, za katere vam nikdar ne bo škoda denarnega vložka, saj vam bodo služila dolgo in dobro.

Oblak | Notranja vrata po naročilu z masivnim podbojem.