Moderne in klasične kuhinje po meri za popoln izkoristek prostora

Klasične in moderne kuhinje po meriKuhinja predstavlja središče našega doma. V njej se srečujejo vsi člani Kuhinje po meri bodo dani prostor izkoristile do zadnjega kotička, hkrati pa nam bo skrbno načrtovanje omogočilo, da bomo lahko kuhinjsko pohištvo in različne delovne procese, ki se dogajajo v kuhinji, prilagodili našim potrebam družine oz. gospodinjstva, da bi skupaj obedovali, vse pogosteje pa v tem prostoru gostimo tudi svoje prijatelje. Zato nam ni vseeno, kakšen vtis bo nanje naredila naša kuhinja. Da bi lahko popolnoma izkoristili dani prostor in v njem ustvarili kuhinjo po svojih željah in zamislih, se je najbolje odločiti za izdelavo kuhinje po meri.

V našem podjetju bomo pri izdelavi vaše kuhinje po meri poleg razpoložljivega prostora upoštevali tudi vaš življenjski slog. Odločite se lahko za klasične ali moderne kuhinje po meri. Medtem ko klasične kuhinje po meri odlikuje domačnost in toplina lesa, pa moderne kuhinje navdušujejo s svojo funkcionalnostjo in domiselnimi rešitvami. Tako kot vse pohištvo po meri vam tudi kuhinje po meri dostavimo in montiramo.

Moderne kuhinje po meri - sodobno kuhinjsko pohištvo v živih barvah

Moderne in klasične kuhinjeKuhinjsko pohištvo moderne kuhinje odlikujejo ravne in čiste linije, oblika in materiali pa so izbrani z mislijo na čim bolj preprosto uporabo in vzdrževanje. Ob beli barvi v njej najdemo tudi bolj žive in drzne barve, kot so rdeča, oranžna, modra in zelena. Poleg luči, ki so namenjene osvetlitvi delovnih površin, je za moderne kuhinje značilna vse pogostejša uporaba LED luči. Moderna kuhinja pa ne bi bila moderna brez tehnološko in oblikovno dovršenih gospodinjskih aparatov ter multimedije, ki je elegantno integrirana v kuhinjsko pohištvo.

Klasične kuhinje po meri za brezčasno eleganco, toplino in domačnost

Ljubitelje brezčasne elegance, tradicionalnih barv in klasično oblikovanih elementov, navdušujejo klasične kuhinje po meri. Les je zaradi svoje lepote in topline še vedno med najbolj priljubljenimi materiali za izdelavo kuhinj, zato lahko lesene kuhinje po meri najdemo tako v tradicionalnem kot v moderno zasnovanem stanovanju.

Klasično zasnovano kuhinjsko pohištvo s časom ne bo zbledelo in bo tako uporabniku ponujalo trajno lepoto. Odločite se za leseno kuhinjo po meri, ki bo vas, vašo družino in vaše prijatelje vedno znova pozdravila z domačnostjo, toplino in brezčasno eleganco naravnega lesa.

Našo ponudbo kuhinj po meri pa tudi ostalo pohištvo po naročilu, si lahko ogledate na naši spletni strani. Vabljeni!