Ročno orodje za vsakega mojstra – priskrbite si praktičen komplet orodja

Ročno orodje nam pride še vedno prav pri številnih delih. Čeprav so danes mnoga opravila že skorajda povsem avtomatizirana, pa uporaba strojev vendarle ni možna ali smiselna v vseh primerih. Tako je vsaj osnovna garnitura ročnega orodja skorajda obvezna – kaj vse bo v tem naboru, pa je odvisno od vaših individualnih potreb.

Komplet orodjaKomplet izvijačev

Kakovostno ročno orodje za delavnico ali domača popravila

Ne glede na to, ali ste oseba, ki pri svojem delu praktično vsakodnevno uporablja pripomočke, kot so klešče, izvijači, nasadni ključi, kladiva ipd., ali pa nekdo, ki po tovrstnih pripomočkih poseže zgolj občasno, ko je potrebno manjše ročno popravilo v gospodinjstvo, je smiselno, da imate vedno pri roki dovolj raznovrsten komplet orodja. Posledično vam ne bo treba vsakič znova hiteti v trgovino ali iskati nekoga, ki bi vam posodil te pripomočke. Če gre za ročno orodje za delavnico oziroma za poklicne mojstre, je seveda običajno potreben precej bolj pester nabor, po drugi strani pa za domačo rabo praviloma zadošča že nekaj osnovnih kosov.

Osnovni ali naprednejši komplet orodja v kovčku

V ponudbi spletne trgovine Ugodno orodje vas čakajo kompleti za najrazličnejše namene uporabe. V njej boste celo najzahtevnejši uporabniki zagotovo našli ustrezno ročno orodje za delavnico. Gre za izdelke odlične kakovosti, ki jih boste brez težav uporabljali še vrsto let. Če se odločite za ročno orodje v kovčku, ne boste imeli nikakršnih težav z organizacijo, saj bo imel vsak kos natančno določeno mesto. Tako ga boste takrat, ko ga boste potrebovali, hitro našli, posledično pa boste lahko nadaljevali z delom brez motenj. Pestra izbira pa čaka tudi vse, ki iščete osnovni komplet za manjša ročna popravila. Omislite si lahko denimo komplet izvijačev priznanega proizvajalca Unior, v katerem so zbrani križni in ploščati izvijači različnih dimenzij, ki vam bodo prišli brez dvoma še kako prav v številnih situacijah. Za domačo, občasno uporabo je zelo koristna tudi mešana garnitura ročnega orodja, ki zajema kose, kot so kombinirane klešče, univerzalni ključ, univerzalni nož in tračni meter.

Garnitura ročnega orodja različnih vrst – izberite pravo za svoje potrebe

Zahtevnejše uporabnike bosta navdušila komplet ročnega orodja Stanley STHT0-62143, ki ga sestavlja kar 57 izvijačev, in 95-delni set najrazličnejšega mešanega ročnega orodja Crescent, ki je kot nalašč za terenske monterje. Seveda pa vam je v naši spletni trgovini na voljo še drugo ročno orodje v kovčku oziroma v kovinski kaseti, ki je namenjeno kompleksnejšim dejavnostim oz. profesionalnim mojstrom. Naj naštejemo le nekaj drugih možnosti:

  • nasadni ključi 3/4, 3/8, ali 1/2,
  • dvostranski upognjeni nasadni ključi,
  • izvijači za elektroniko,
  • viličasto obročni ključi,
  • cevni upognjeni ključi,
  • vijačni nastavki,
  • nasadni izvijači,
  • komplet klešč, ki vključuje stranske ščipalne in kombinirane klešče ter univerzalne klešče z gumbom,
  • odvijači vijakov,
  • klešče za elektroniko,

Obiščite našo spletno trgovino in preverite ponudbo kompletov ročnega orodja.

Izbira je torej resnično pestra, zato boste zagotovo brez težav našli natanko tisto, kar potrebujete – naj bo to set, v katerem je zgolj ena vrsta pripomočka v različnih izvedbah, ali pa mešani komplet. Obenem pa možno mnoge pripomočke kupiti posamično. Poleg že omenjenih kosov v setih, ki jih je mogoče po želji kupiti ločeno, so vam posamično na voljo še noži, žage, kladiva in bati, škarje, pile, pištole za lepljenje in izpihovanje, povezovalni trakovi in elastika, vakuumska držala, sekire, kotniki, pile, dleta in rašpe, mizarske spone, primeži ter še mnogo več. Če se vsaj občasno pojavi potreba po uporabi večine teh pripomočkov, je sicer nakup v setu še posebej dobra ideja, saj je tako cena posameznih kosov praviloma ugodnejša. Tudi nasploh pa si prizadevamo za to, da svojim kupcem ponujamo vrhunske delovne pripomočke priznanih znamk po karseda dostopni ceni. Obiščite našo spletno trgovino, ki vam omogoča udobno primerjavo izdelkov kar iz domačega naslanjača, in se o tem prepričajte sami!