Pošlji povpraševanje

Milwaukee orodje za vsakogar – večnamensko akumulatorsko orodje, ročne krožne žage, baterijske vijačnike in še veliko drugega


Podjetje Misaron je trgovina, ki nudi vse možne vrste orodij – od večnamenskega akumulatorskega orodja, pa vse do ročnih krožnih žag. V njihovi spletni trgovini lahko najdete omenjena orodja različnih proizvajalcev – Milwaukee, Graphite, Dewalt, Stanley in drugi. Trenutno se vam najbolj izplača nakup znamke Milwaukee, saj lahko dobite njihova orodja po ugodni ceni, poleg tega, pa lahko vso akumulatorsko in električno orodje Milwaukee registrirate na uradni Milwaukee strani in si s tem brezplačno podaljšate garancijo vašega orodja! Vendar pohitite, saj je ponudba količinsko omejena.


Baterijsko / električno orodje


Med baterijskim in električnim orodjem je precejšnja razlika, saj ima vsaka vrsta svoje prednosti in slabosti. Npr. če uporabljamo baterijski vijačnik Milwaukee, nam najbrž veliko pomeni, da je brezžičen in tako ne potrebujemo električne povezave; je lažji v primerjavi z električnim in pripomore k večji varnosti delavcev, saj ne vsebuje kabla. Če pa uporabljamo npr. električni brusilni stroj Milwaukee, nam ni treba skrbeti za polnjenje, saj vedno deluje učinkovito, ne glede na to kako težko opravilo opravljamo. V podjetju Misaron lahko izbirate med različnimi vrstami električnega in baterijskega orodja, saj ponujajo med drugim:


 • Električne / baterijske vijačnike vrtalnike
 • Brusilnike oz. brusilne stroje
 • Vrtno električno orodje
 • Zabijalne aparate
 • Žage
 • Večnamenska električna orodja / večnamenska akumulatorska orodja
 • Rezalnike in skobeljnike
 • Industrijske sesalce


Večnamensko akumulatorsko ali električno orodje


Večnamensko akumulatorsko orodje in večnamensko električno orodje se uporabljata za žaganje, brušenje, rezanje in strganje. Za razliko od ostalih orodij, lahko tako z električnim kot tudi z večnamenskim akumulatorskim orodjem dostopate do težje dostopnih mest, katerih z ostalimi orodji ne bi mogli doseči. Njuna uporaba je zelo praktična, predvsem za ljudi, ki želijo dela izvajati na različnih mestih, saj združujeta kar 4 različna orodja. Še posebej priročno je večnamensko akumulatorsko orodje, ki ne vsebuje kabla in ga tako lahko uporabljate tudi na mestih oddaljenih od električne napeljave. V spletni trgovini podjetja Misaron si lahko to vsestransko večnamensko akumulatorsko orodje Milwaukee zdaj zagotovite po akcijski ceni!


Električni / baterijski vijačniki


Milwaukee

Čeprav baterijski vijačniki niso tako vsestranski kot večnamensko akumulatorsko orodje, pa imajo vseeno pred ostalim orodjem precej prednosti. Ker je baterijski vijačnik orodje specialno za vijačenje, je z njim delo 3x hitrejše kot z običajnim vrtalnikom, poleg tega pa vaša roka ob delu veliko manj trpi. Baterijski vijačniki proizvajalca Milwaukee imajo tudi druge prednosti, npr. nastavljivo hitrost in nastavljiv navor vijačnika.


Za bolj zahtevna dela, pa vam v podjetju Misaron ponujajo tudi električne vijačnike. Za razliko od baterijskih vijačnikov le-ti vsebujejo kabel, a so zato bolj zmogljivi in lahko delujejo brez odmora.


Brusilni stroji


Ne glede na to ali delate v lesarski delavnici ali pa doma prenavljate stanovanje, boste skoraj sigurno pri svojem delu potrebovali brusilni stroj, saj je vedno potrebno kaj pobrusiti. V podjetju Misaron se tega zavedajo, zato vam nudijo širok spekter brusilnih strojev:


 • Kotne brusilnike
 • Vibracijske in rotacijske brusilnike
 • Tračne brusilnike
 • Ostale brusilnike


Vsak izmed brusilnih strojev ima svoj namen. Kotni brusilnik lahko npr. prereže veliko različnih materialov (kovino, keramične ploščice, granit, itd.) in lahko pride v zelo ozke prostore in vogale. Rotacijski brusilniki, po drugi strani, so precej drugačni, saj brusni papir brusi v naključnih orbitah. Zaradi naključnega brušenja tako ne puščajo sledi vrtinčenja in niso občutljivi na smer lesa. Ne glede na to, za katero izmed njiju se boste odločili, vas bo znamka Milwaukee sigurno navdušila. V podjetju pa vam bodo glede izbire brusilnega stroja tudi rade volje svetovali.


Žage


Tako kot brusilni stroji, tudi žage pridejo prav vsakemu mojstru, zato si hitro zagotovite katero izmed žag Milwaukee, saj jim sedaj lahko brezplačno podaljšate garancijo! Izbirate lahko med:


 • Namiznimi ali ročnimi krožnimi žagami
 • Vbodnimi žagami
 • Sabljastimi žagami
 • Žagami za kovino ali keramiko
 • Poteznimi stabilnimi žagami


Krožna žaga, tako namizna kot ročna krožna žaga, je električno ali akumulatorsko orodje, ki se uporablja za rezanje naravnost, zato pride prav pri skoraj vsakem delu. Ročno krožno žago se lahko uporablja na različnih materialih, a je vseeno potreben tehten razmislek katero ročno krožno žago izbrati.


Kako izbrati pravo ročno krožno žago?


Na izbiro je precej različnih žag znamke Milwaukee, zato pred nakupom razmislite o sledečih lastnostih:


 • Velikost

Premer lista ročnih krožnih žag je lahko zelo različen – od 155mm pa do 225mm. Najbolj pomembno je, da se odločite za tisto ročno krožno žago, ki ima višjo moč kot drugi modeli enake velikosti.

 • Nastavitve

Vse ročne krožne žage imajo možnost nastavitve globine reza, zato je pred nakupom potrebno preveriti kako enostavne so nastavitve, kako velika stikala imajo in podobno.

 • Varnostne funkcije

Če želite žago varno uporabljati, je dobro tudi preveriti, ali ima ročna krožna žaga varnostno stikalo in ali vsebuje zaščito rezila, ki se premika pri potiskanju žage skozi les.

 • Električna ali baterijska žaga

Če ne potrebujete rezati zelo trdnih materialov in dolgih linij, je morda bolje, da se odločite za baterijsko ročno krožno žago. Le-te imajo manjša rezila, so lahke, a manj močne, zato so primerna za lažja opravila.


Ne glede na to za katero orodje se boste odločili, vas znamka Milwaukee sigurno ne bo razočarala!