Namizni tračni brusilni stroj za brušenje, glajenje in ostrenje


Namizni tračni brusilni stroj je primeren za brušenje, glajenje, ostrenje in popravilo oblike večjih površin, pri katerih natančnost ni tako zelo pomembna. Uporablja se, recimo, za glajenje neravne pločevine, tračni brusilni stroj za les pa je primeren za obdelavo lesa. Namizni tračni brusilni stroj je odličen pripomoček v industriji, kjer obdelujemo večje kose trdnih materialov, za večjo natančnost in težje dostopne kote priporočamo kotni ročni brusilnik.

PREVERITE TUDI VBODNE ŽAGE MAKITA


Tračni brusilni stroji imajo lahko navpično ali vodoravno površino, obe lastnosti pa združuje tračno kolutni brusilni stroj.


tračni brusilni stroj za lesTračni brusilni stroj za les je v pomoč pri obdelovanju lesa


Tračni brusilni stroj za les je naprava, s katero obdelujemo lesena gradiva. Omogoča hitro brušenje večjih ploskev in ima veliko zmogljivost odvzema. Na trgu je na voljo več različnih modelov, ki jih ponujajo različni proizvajalci. Pri nakupu predlagamo posvet s prodajalcem ali strokovnjakom, saj je za dolgo življenjsko dobo tračnega brusilnega stroja za les nujno, da kupimo kvalitetno orodje.


Namizni tračni brusilni stroj - značilnosti in vrste


Namizni tračni brusilni stroj je stabilen in omogoča večji zajem površine, ki jo želimo obdelati. Z njegovo pomočjo delo opravimo hitreje in temeljiteje. Obstajajo različni tipi namiznih tračnih brusilnih strojev za različne namembnosti, med drugim ločimo tračne brusilne stroje za les in tračne brusilne stroje za kovino. S tračnim brusilnim strojem za les stružimo, brusimo in gladimo večje lesene površine, kot so deske, tračni brusilni stroj za kovino pa izjemno dobro zgladi pločevino.


V spletni trgovini:https://www.misaron.si/elektricno-orodje z orodjem Misaron so vam na voljo:

  • tračni brusilnik Makita 9404,namizni tračni brusilni stroj
  • tračni brusilnik Makita M9400,
  • tračni brusilnik Black & Decker KA902EK,
  • tračni brusilnik Black & Decker KA900E,
  • tračni brusilnik Black & Decker KA88,
  • tračni brusilnik Black & Decker KA86
  • ter drugi tračni brusilni stroj za les in kovino.


Če niste prepričani, kateri ročni ali namizni tračni brusilni stroj je primeren za vas, se lahko obrnete na nas.