kotni ročni brusilnikKotni brusilnik Makita s samodejnim prilagajanjem števila vrtljajev


Kotni brusilnik Makita je prvo orodje s samodejnim prilagajanjem števila vrtljajev. Kotni ročni brusilnik je primeren za brušenje, rezanje ali struženje ter ima dober dostop tudi do težje dosegljivih kotov.


V spletni trgovini z orodjem Misaron vam je na voljo široka izbira kvalitetnega in zanesljivega orodja domačih in tujih proizvajalcev. Izbirate lahko med ročnim, zidarskim in električnim orodjem, med drugim ponujamo tudi namizni tračni brusilni stroj in kotni ročni brusilnik.

V NAŠI PONUDBI TUDI NAMIZNE KROŽNE ŽAGE


Kotni ročni brusilnik za učinkovito delo


Kotni ročni brusilnik je električno ročno orodje z vrtljivim diskom. Primeren je za uporabo vtovarnah in vzidarstvu ter pri vzdrževalnih delih in različnih popravilih domačega mojstra. Običajno ga uporabljamo za brušenje, pa tudi za rezanje, poliranje kovine, betona, ploščič in drugih trdnejših materialov. S kotnim ročnim brusilnikom lahko na primer odstranjujemo rjo ali spoliramo avtomobil in drugo pločevino ter režemo večje kose trdih materialov. Pri uporabi moramo poskrbeti za varnost, saj lahko, če dela nismo vešči, hitro pride do poškodb glave, obraza in stopal. Da se nesrečam izognemo, priporočamo previdnost ter uporabo zaščitne obleke.


Kotni brusilnik Makita - modeli in specifikacije


Kotni brusilnik Makita je med drugim na voljo v modelih:

  • AKU kotni brusilnik Makita DGA504Z in
  • AKU kotni brusilnik Makita DGA504ZX2 idr.


Kotni brusilnik MakitaKotni brusilnik Makita je visokokakovostno električno orodje, ki vas ne bo pustilo na cedilu. Zanj je značilna izjemna hladilna sposobnost ter zdrži zelo visoke temperature. Nov model ima izboljšano zaščito pred prahom in vodo, prikaz stanja akumulatorja pa vas med delom opozarja na stanje baterije. Napetost akumulatorja akumulatorskega kotnega brusilnika Makita je 18 V, pripravljen pa je za kapaciteto akumulatorja 1.5, 3.0 in 4.0 Ah. Število vrtljajev v prostem teku je 8500 na minuto. Luknja brusilne plošče je velikosti 22, 23 mm, brusilna plošča (O) pa je premera 125 mm.
Mere Makita baterijskega kotnega brusilnika so (D x Š x V) 362 mm x 140 mm x 145 mm, težek pa je 2,5 kilograma.
Ostale informacije dobite na spletni strani; https://www.misaron.si/, preverite pa tudi kotni brusilnik v akciji.