Kotni brusilnik Makita in ostala ponudba akumulatorskih ročnih brusilnikov

Kotni brusilnik je izredno praktična naprava, ki ne sme manjkati v nobeni profesionalni delavnici, prav pride tudi pri delu doma. Kotni brusilnik se uporablja za zahtevnejša opravila, kot je brušenje različnih vrst materialov. Prav pa pride tudi za rezanje kovine. Kotni brusilniki se razlikujejo glede na to, ali delujejo na baterijo ali na elektriko. Baterijski kotni brusilnik je izredno priročen, saj za delovanje ne potrebuje električne energije, zato ga lahko uporabljamo tudi tam, kjer dostop do elektrike ni mogoč. Akumulatorski kotni brusilniki so izredno priljubljeni v domačih delavnicah in so med najbolj iskanimi in prodajanimi. Kotni ročni brusilnik lahko naročite v naši spletni trgovini v le nekaj preprostih korakih. Nakup v spletni trgovini ima veliko prednosti, predvsem pa je diskreten. Kotni brusilnik Makita in ostale kakovostne kotne brusilnike priznanih proizvajalcev si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse potrebne informacije o orodju in njegovi ceni.

PREVERITE PONUDBO ELEKTRIČNEGA ORODJA

Ponudba kotnih brusilnikov

V naši ponudbi kotnih brusilnikov izpostavljamo nekaj modelov tega priljubljenega orodja. Med izredno priljubljenimi in iskanimi je kotni brusilnik Makita. V naš prodajni program smo uvrstili različne modele brusilnikov omenjenega proizvajalca, med drugim tudi kotni brusilnik Makita GA4530R, ki se lahko pohvali s kompaktno in lahko zasnovo. Zaradi posebno zasnovanega ohišja je upravljanje s tem brusilnikom enostavno, omogoča pa tudi visoko okretnost pri brušenju. Brusilnik Makita je opremljen s priročnim stikalom, ki je priročno nameščeno za enostavno uporabo z eno roko. Brusilnik Makita je opremljen tudi z visokokvalitetnim in vzdržljivim motorjem z visoko toplotno odpornostjo. Sama naprava ima izredno dolgo življenjsko dobo, saj ima zelo vzdržljive in zanesljive spiralne zobnike. Omenjeni model ima tudi dvojno proti-prašno zaščito, dve labirintni tesnili pa zatesnjujeta kroglične ležaje, zato sta menjalnik in motor zaščitena pred prahom in umazanijo. Če se odločite za nakup omenjenega modela, boste dobili še naslednjo opremo: ščitnik 135245-2, stranski ročaj 153504-2 in montažni ključ 782423-1.

kotni ročni brusilnikbaterijski kotni brusilnik

Kakovostni akumulatorski kotni brusilniki

Poleg proizvajalca Makita vam ponujamo tudi ostale akumulatorske kotne brusilnike, kot je na primer baterijski brusilnik DEWALT DCG405P2. Omenjeni model je opremljen z naprednim brez-krtačnim motorjem, mrežasti pokrovi pa ščitijo motor brusilke pred prahom. Akumulatorski brusilniki, kot je model DEWALT DCG405P2, so enostavni in udobni za uporabo, saj gumijast ročaj zagotavlja še boljši oprijem in še več udobja pri delu. Opremljen je tudi z dvo-pozicijsko stransko ročko, ki omogoča boljši nadzor nad samim delom. Baterijski kotni brusilnik, kot je tale, ima 18 v XR-lion baterijo, ki zagotavlja največjo moč in zmogljivost. Kotnemu brusilniku bomo dodali dvo-pozicijsko stransko ročko, ključ za menjavo plošče, dve 18 V 5.0 Ah Lion bateriji, polnilec in robusten kovček.

Ostala ponudba kotnih ročnih brusilnikov

V naši ponudbi so tudi električni kotni brusilniki, kot je brusilnik BLACK & DECKER KG2000. Opremljen je z izredno zmogljivim motorjev in je primeren za vse vrste brušenja in rezanja. Menjava plošče je enostavna in hitra, ima tudi nastavljiv ščitnik za varnejšo uporabo. To je kotni brusilnik z mehkim zagonom, varnostnim stikalom in blokado vretena. Stranski ročaj brusilnika je je nastavljiv 3 položajih. Odlično se znajte tudi v primerih, ko potrebujemo globlji rez, saj ima velik premer brusilne površine. Dolžina kabla je 3 metre, v opremi pa je še stranski ročaj in ščitnik.

NA VOLJO TUDI NAMIZNI TRAČNI BRUSILNIKI

Zakaj se odločiti za nakup v naši spletni trgovini?

Spletno nakupovanje prinaša veliko prednosti. Ena od njih je boljša preglednost izdelkov, ki se nahajajo v njej. To vam prihrani veliko časa, saj si lahko v kratkem času ogledate več artiklov in tudi izveste več o artiklih, ki vas zanimajo. Nakupovanje v spletni trgovini je varno, hitro in diskretno, predvsem pa vam ni treba hoditi nikamor, saj lahko nakup opravite kar iz udobja lastnega doma. Oglejte si našo ponudbo kotnih brusilnikov Makita in ostalih proizvajalcev in naročite željene izdelke še danes. Več nahttps://www.misaron.si/