Izvijači vseh vrst, ki jih preprosto naročite na spletu


Izvijači so osnovno orodje, ki ga potrebuje vsak domači mojster kot tudi profesionalec. Koristni so za avtomobilska popravila, električne vtičnice, različna gospodinjska dela in industrijske dejavnosti. Brez njih si je težko predstavljati urejen dom in vrt, saj so nepogrešljivi skoraj vsakič, ko se kaj pokvari ali zlomi. Poznamo veliko različnih vrst izvijačev. Lahko se odločimo za nakup vsestranskega ročnega izvijača ali pa za kakšnega specifičnega, ki ga pogosto potrebujemo. Zaradi različnih namenov uporabe pa delavci še največkrat kupijo set oziroma garnituro izvijačev. Na ta način so preskrbljeni za različne primere.

Nikljani izvijačiSet izvijačev

Lastnosti dobrega izvijača in kako ga izbrati

Za kvalitetno privijanje in odvijanje vijakov potrebujemo dober izvijač. Ta mora imeti nedrseče držalo, ki omogoča nemoteno delo in se dobro prilega - ne pušča žuljev že pri prvi uporabi. Konica mora biti močna, iz kakovostnega materiala, da se tudi pod velikim pritiskom ne zlomi. Nujno je, da je še dodatno zaščitena, da izvijač ne zarjavi. Pri garnituri izvijačev preverite tudi način pakiranja. To naj bo priročno, enostavno prenosljivo in dobro organizirano. 

Ko izbirate pravi izvijač, bodite pozorni na njegov premer in vrsto. V osnovi poznamo križne izvijače in ploščate izvijače. Ploski ali ploščati so primerni za vijake, ki imajo na glavi ravno vreznino, križni pa za vijake, ki imajo na glavi vreznino v obliki križca. V obeh primerih gre za ročno orodje za les ali kovino, s pogledom na vijak pa boste ugotovili, katerega potrebujete. Izvijač je sestavljen iz držala in nastavka. Garnitura izvijačev ima lahko en osnovni ročaj in različne nastavke ali pa ima vsak nastavek svoj ročaj.

Izvijači Unior so rezultat dolge tradicije in inovativnosti

Izvijači Unior so zelo priljubljeni, slovijo po svoji kvaliteti in moderni izdelavi. Izdelani so iz krom vanadij molibdnega jekla, z dodano kromirano ali nikljano zaščito. Odlikuje jih tudi ergonomski ročaj, ki se odlično prilega roki. Trokomponentni ročak Unior izvijača je celo patentiran. Dosega večji vrtilni moment, zmanjšuje obremenitev in zagotavlja udobno vijačenje. Proizvajalec Unior je letos praznoval že 100. obletnico delovanja ter je izredno uspešno in spoštovano podjetje. Nastalo je iz kovaškega obrata za različno ročno orodje, danes pa je velika delniška družba in eno najpomembnejših izvoznih slovenskih podjetij. Proizvodnja izvijačev Unior in drugega orodja temelji na vrednotah odgovornosti, odličnosti, inovativnosti in podjetnosti.

Preverite še ostalo ponudbo ročnega orodja

Komplet ročnih izvijačev Torx

Med zelo zaželenimi izvijači proizvajalca Unior so izvijači Torx. Pri nas najdete več različnih garnitur, nekatere imajo te dni še posebno kodo za popust. Lahko izberete Torx izvijače različnih profilov, tudi z luknjo za obešanje. Njihovo steblo je kromirano, konica črnjena in so v celoti poboljšani. Trokomponentni material razbremeni mišično napetost delavca, daje zanesljiv oprijem in razbremeni obremenitev zapestja. Nudimo tudi garnituro Torx izvijačev s T ročajem, ki vsebuje kar 10 kosov orodja. Na izbiro imate torej različne kombinacije za vaše potrebe, karkoli izberete, pa bo zagotovo najvišje kvalitete in vam bo dolgo služilo.

Naročite svoje nove izvijače v spletni trgovini Ugodno orodje.

Podjetje Misaron vam v spletni trgovini Ugodno orodje omogoča hiter in enostaven nakup kvalitetnih izvijačev. Vse orodje na naši spletni strani je dobavljivo takoj in bo pri vas v nekaj dneh. Nekateri izdelki imajo tudi brezplačno dostavo, sicer pa jo avtomatsko dobite za vsak nakup nad 60 evrov. Preverite našo spletno trgovino za različne ugodnosti pri izvijačih in drugo bogato ponudbo orodja. Smo pravi naslov za ročno orodje, električno orodje in vse druge pripomočke za delavnico (vozički, garniture, delovne mize ...). Iskanje je pregledno, imate tudi možnost primerjave različnih izvijačev. Smo popolnoma varna spletna trgovina, kjer vse za delo naročite udobno, iz domačega naslonjača ali pisarne.