Akumulatorski vijačniki po ugodni ceni


Akumulatorski vijačniki so izredno praktično orodje, brez katerega enostavno ne gre. Vijačenje še tako velikega števila vijakov bo s pomočjo akumulatorskega vijačnika prav preprosto. Njihova najboljša lastnost je, da za svoje delovanje ne potrebujejo električnega toka. Akumulatorski vijačniki (imenovani tudi aku vijačniki ali baterijski vijačniki) namreč shranjujejo energijo za delovanje v bateriji, ki jo po tem, ko se iztroši, preprosto ponovno napolnimo. Nadležne kable, ob katere bi se lahko spotikali, lahko kar odmislite.

Akumulatorski vijačnik Misaron
Kljub temu, da za svoje delovanje ne potrebuje električnega omrežja, pa se sodobni akumulatorski vijačnik po svoji zmogljivost lahko primerja z električnim orodjem. Poleg tega ga odlikujejo majhna teža (da vas pri vijačenju ne bodo bolele roke), enostavna uporaba in kratek čas polnjenja baterije.


Priročno in zmogljivo orodje

V naši bogati ponudbi boste našli akumulatorske vijačnike vseh cenovnih razredov - tako boste lažje izbrali takšnega, ki bo ustrezal namenu in pogostosti uporabe. Baterijski vijačnik je lahko del multifunkcijskega orodja, lahko je združen z vrtalnikom (t.i. vrtalni vijačnik) ali pa gre za samostojno orodje (aku udarni vijačnik, hitri vijačnik, brezkrtačni vijačnik ...). Ročaji baterijskih vijačnikov so ergonomsko oblikovani in običajno tudi gumirani, kar omogoča izredno prijetno in varno delo, saj ni nevarnosti, da bi nam vijačnik zdrsnil iz rok, zmanjša pa se tudi tresenje in posledično utrujenost rok.

NAMIZNI TRAČNI BRUSILNI STROJ

Raznolika ponudba aku vijačnikov, ki bo prepričala vsakogar

Akumulatorski vijačniki iz naše ponudbe se med seboj razlikujejo po hitrosti vrtenja, moči, vrtilnem momentu, masi, tipu in številu baterij, največjem možnem premeru vijaka, vpenjalu, številu udarcev (pri udarnih vijačnikih), času polnjenja baterije in dodatni opremi (kot je na primer kovček).

Aku vijačniki - cenik

Kot vidite, je mogoče baterijske vijačnike izbirati po številnih kriterijih. Pomembno je, da nakup akumulatorskega vijačnika prilagodite vašim individualnim potrebam, saj se npr. vijačniki za domačo in profesionalno uporabo med seboj bistveno razlikujejo. Če potrebujete pomoč pri izbiri primernega akumulatorskega vijačnika, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo ponudili koristne nasvete.

- Akumulatorski vijačnik
- Baterijski vijačnik
- Aku vijačniki cenik