Kotni brusilnik Makita primeren za izjemno visoke obremenitve

Kotni brusilnik je pripomoček, ki je praktično nepogrešljiv v vsaki delavnici. Pri tem pa je seveda pomembno, da izberete kakovostno oziroma dovolj zmogljivo napravo, katere karakteristike so prilagojene vašim specifičnim potrebam. Še posebej pozorni morate biti na delovno moč in na funkcijo sprotnega hlajenja, ki običajno poskrbi za občutno daljšo življenjsko dobo naprave.

Baterijski kotni brusilnik v večini primerov še posebej praktičen

Pogosta dilema je, ali raje izbrati akumulatorski oz. baterijski kotni brusilnik ali električnega. Načeloma velja, da je akumulatorski kotni brusilnik precej bolj vsestransko uporaben. Uporabljati ga je namreč mogoče tudi tam, kjer ni možnosti neposrednega priklopa na elektriko, npr. na prostem, izven delavnice, profesionalne ali domače ipd. Tako daje večina kupcev prednost tej opciji pred električno izvedbo. Pri najnovejših modelih med delom prikazuje napolnjenost baterije, kar pomeni, da bo mogoče vseskozi spremljati, koliko časa vam še ostaja.

Kotni ročni brusilnik

Kotni ročni brusilnik omogoča dostop do najtežje dosegljivih kotov

Premišljeno izbran kotni ročni brusilnik zagotovi, da boste brez težav dostopali do kotov, ki bi bili sicer izredno težko dosegljivi. Tako gre za nadvse praktično orodje pri različnih opravilih v okolici naših domov, v gradbeništvu ipd. Poleg tega, da se uporablja za brušenje, je kotni ročni brusilnik pogosto primeren tudi za struženje. Z njim si lahko pomagate pri odstranjevanju rje, tudi sicer pa je kot nalašč za rezanje zelo trdih materialov.

Kakovostni baterijski oz. akumulatorski kotni brusilniki Makita

Niste prepričani, katero znamko izbrati, da si zagotovite optimalno zmogljivost? Številni zadovoljni uporabniki prisegajo na proizvajalca Makita. Še posebej priljubljen je kotni brusilnik Makita DGA504Z, ki se ponaša z brezkrtačnim motorjem, kar zagotavlja še večjo moč, čas obratovanja z uporabo iste baterije pa se podaljša. Model Makita DGA504Z se lahko pohvali še z nadgrajeno zaščito pred vodo in prahom ter z neverjetno hladilno sposobnostjo, kar pomeni, da vas ne bo pustil na cedilu niti v primeru nadpovprečno visokih obremenitev. Kotni brusilnik Makita DGA504Z je prvi izdelek na tržišču s funkcijo samodejnega prilagajanja števila vrtljajev. Za konec pa moramo omeniti še posebno ergonomsko oblikovanost tega modela priznane znamke Makita, ki poskrbi za izjemno udobno uporabo.

Kotni brusilnik Makita

Izberite pravi kotni brusilnik za svoje potrebe - na voljo različni modeli

V spletni trgovini Misaron vam ponujamo kotni brusilnik Makita DGA504Z po dostopni ceni. Hkrati pa boste v naši ponudbi našli še druge modele znamke Makita: DGA506Z, DGA900ZK, BO5031, BO6030, BO6050J in GB602. Primerjajte značilnosti posameznih naprav in izberite tisto, ki bo zares najprimernejša za vas. Če potrebujete pri tem dodatno pomoč, pa se lahko kadar koli obrnete na nas. Ponujamo vam najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za izbrani kotni brusilnik. Obenem pa boste pri nas našli še mnoge druge vrste pripomočkov in naprav. V kategoriji ročnega orodja najdete klešče, izvijače, ključe in raglje, žage in škarje, garniture, metre, merila in libele, cevne klešče, nasadne ključe, mizarske spone, vakuumska držala, kotnike, pile, dleta, rašpe, primeže, kladiva in bate, označevalno orodje, povezovalne trakove in elastike, svedre in krone, navojno orodje, pištole za lepljenje in izpihovalne pištole, mazalke, kantice za olje, ročne zabijalce, vijačne nastavke, rezalke, nože itn. Če vas bolj zanima električno orodje, pa vam poleg brusilnikov med drugim nudimo vrtalnike, zabijalne aparate, multifunkcijske naprave, visokotlačne čistilnike, žage in druge pripomočke. Preverite še naš prodajni program zidarskega orodja in pohištva za vašo delavnico. Pozabili pa nismo niti na kakovostno delovno zaščito, saj menimo, da bi morala biti pri vsaki dejavnosti varnost na prvem mestu. Naročilo je zelo preprosto, naročeni izdelki pa bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času. Pri večjih naročilih vam nudimo brezplačno dostavo. Dodatne prihranke pa si je mogoče zagotoviti z našimi rednimi akcijami, zato poskrbite, da jih ne boste zamudili!

PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO ORODIJ MAKITA