Pošlji povpraševanje

Spletna prodaja električnega in ročnega orodja ter orodja na baterije

Električno orodje nam omogoča zelo veliko. To navadno ugotovimo, ko se doma ali v službi lotimo zahtevnejših opravil ali morda celo kakšne obnove. Žage, brusilniki, vrtalniki in vijačniki… dan danes nam je njihova uporaba precej olajšana s pomočjo električne energije. Verjetno si sedaj več ne znamo predstavljati, kako bi opravila izgledala, če bi morali vse postoriti z ročnim orodjem.

Električno orodje ali orodje na baterije – katera izbira je boljša?

Ko izbiramo orodje, se velikokrat pojavi vprašanje ali se zares odločiti za električno orodje ali raje izbrati baterijsko orodje. Ker si pri delu prav nihče ne želi, da ga omejujejo kabli, ki jih električno orodje za svoje delovanje nujno potrebuje, se posamezniki velikokrat odločijo za nakup baterijskega orodja. Kljub vsemu pa to zmeraj ne predstavlja najboljše odločitve. Pred nakupom orodja velja zato tehtno razmisliti.

Ena izmed glavnih prednosti električnega orodja je vsekakor njegov čas uporabe. Ker je to orodje ves čas priklopljeno na električno omrežje, nam ni potrebno skrbeti ali je baterija dovolj polna in kakšen čas uporabe orodja nam je še ostal za delo. Takšno orodje nam bo prišlo zelo prav tudi takrat, kadar se nam bo mudilo, saj ponuja možnost dela pravzaprav brez premora. Konstanten vir napajanja ponuja tudi več možnosti pri izkoristku moči orodja. Električno orodje je zato praviloma močnejše od tistega, ki deluje na baterijo.

Kot alternativa električnemu orodju se nam torej ponuja baterijsko orodje. Kot smo omenili že zgoraj, je glavna prednost tega orodja njegovo brezžično delovanje. To pomeni, da ni potrebno skrbeti za električno povezavo do orodja, saj orodje napaja baterija. Je pa orodje zato potrebno redno polniti. Svoboda pri delu omogoča prosto in neovirano gibanje, saj se med delom ne bomo zapletali v kable. V mislih pa moramo imeti dejstvo, da je baterijsko orodje zaradi teže, ki jo premore akumulator, velikokrat težje od električnega orodja, delo z njim pa je posledično bolj naporno.

Električno orodje oz. orodje na baterijo

Kljub vsemu pa moramo tu in tam poseči še po ročnem orodju

Kljub vsemu pa tudi dan danes brez ročnega orodja pravzaprav ne moremo. Ročno orodje je tisto, kar potrebujemo, da bomo delo kvalitetno dokončali.  Ročna orodja so orodja, ki jih potrebujemo tudi za popravilo avtomobila, popravljanje električne vtičnice in vseh drugih vrst industrijskih, pa tudi gospodinjskih del.

Ročno orodje - izvijač

Spletna prodaja orodja v trgovini Misarion

Pri nakupu orodja se morate zavedati, kaj od orodja pričakujete in v kakšne namene ga želite uporabljati. V podjetju Misarion se ukvarjamo s spletno prodajo orodja. V kolikor ste se znašli v dilemi, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri. Nudimo tudi posebne akcije tako da lahko kvalitetno orodje kupite tudi po ugodnih cenah.

Spletna trgovina z orodjem Misaron

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Brusilniki
Brusilniki

Brusilniki so najbolj vsestransko orodje v vaši škatli. Večina hobi ali poklicnih orodjarjev se strinja,...

Več
Žage
Žage

Žage so med najbolj nepogrešljivimi deli domače orodjarne, saj so osnova za sestavljanje pohištva,...

Več
Pokaži vse >
Milwaukee
Milwaukee

Podjetje Misaron je trgovina, ki nudi vse možne vrste orodij – od večnamenskega akumulatorskega... Več >

Pošlji povpraševanje