Pločevinasta streha z izolacijo in nakup pločevinastih obrob za streho

Pločevinasta streha z izolacijoPločevinasta streha z izolacijo je znana predvsem po dolgi življenjski dobi, zaradi katere postaja vse bolj priljubljena. Slabše vremenske razmere in velike temperaturne razlike nanjo nimajo večjega negativnega vpliva. Takšne kritine so lahke, na ostrešje pa so običajno pribite na spodnjem robu plošče, saj se tako izognemo zamakanju. Pločevinaste kritine z izolacijo so na voljo tudi po dokaj ugodni in kupcem dostopni ceni, izbiramo pa lahko tudi med pločevinastimi obrobami za streho. Če vas zanima, katero pločevinasto streho izbrati, se lahko s tem vprašanjem obrnete tudi na strokovnjake iz podjetja Metrapan, v katerem v okviru prodajnega programa tržimo tudi strešne kritine in fasadne panele.

Pločevinaste obrobe za streho - katere izbrati?

Obrobe za strehoPločevinaste obrobe za streho sodijo med krovske izdelke, ki so na voljo v različnih dimenzijah, materialih in barvah. V preteklosti smo lahko izbirali samo pločevinaste obrobe za streho iz prodajnega programa, danes pa si jih lahko izdelamo tudi po meri. Pločevinasta streha z izolacijo bo hišo zanesljivo varovala pred dežjem, močnim soncem, težkim snegom in sunki vetra. Kljub temu pa je v nekaterih primerih potrebna tudi sanacija pločevinaste strehe.

Pločevinasta streha z izolacijo - velika možnost izbire

V podjetju Metrapan vam nudimo veliko možnost izbire pri nakupu pločevinaste strehe z izolacijo. Izbirate lahko med kritinami GERARD CORONA, GERARD DIAMANT, GERARD KLASIK in mnogimi drugimi, ki vas bodo s svojo vzdržljivostjo zagotovo presenetile. Obiščite nas in si zagotovite vse potrebne informacije o nakupu pločevinaste strehe z izolacijo in seveda tudi o naklonu pločevinaste strehe.