Vzmetnice - akcija in odlične cene kvalitetnih vzmetnic vseh dimenzij

Vzmetnice - akcija vzmetnic iz spominske pene ali vrhunskih lateks vzmetnic v trgovini Zdrava postelja je izredno dobra, saj ima trgovina Zdrava postelja odlične akcijske cene vrhunskih in kvalitetnih jogi vzmetnic iz spominske pene SONNOCEL. Le ta se prilagaja temperaturi in teži našega telesa. Akcijska cena velja tudi za vrhunska naravna lateks ležišča vseh dimenzij.

Cenik vzmetnic

Akcija vzmetnic po odličnih cenah in financiranjem na obroke brez obresti

Jogi vzmetnice vseh dimenzij, imajo poleg odličnih cen, v trgovini Zdrava postelja tudi odlično akcijo financiranja.
V trgovini Zdrava postelja, namreč po akcijski ceni lahko kupimo kvalitetne vzmetnice vseh dimenzij po ugodnih cenah, na način hitrega mini kredita, ki ga sklenimo takoj ob nakupu jogi vzmetnice v njihovi poslovalnici. Akcija tega financiranja je odlična, saj je to akcija financiranja na obroke brez obresti.
V odlični akciji omenjenega financiranja pa je vključena tudi odlična možnost, ki nam omogoča, da za omenjen način plačila ni potrebno plačati nobenega avansa za nakup izbranega ležišča. Akcijo tega financiranja vzmetnic na obroke brez obresti omogoča banka Sberbank.
Vzmetnice preko akcije nakupa financiranja vzmetnic na obroke brez obresti, nam v trgovini Zdrava postelja nudimo tudi ostale ugodne možnosti plačila.

Vzmetnice akcijska cena

Akcija brezplačne dostave, posebne ugodnosti in darila

V trgovini Zdrava postelja, nam ob nakupu lateks ležišč NEMESIS, POSEIDON ali HERA podarijo super odejo iz 100% merino volne. Akcija pri nakupu ležišča za dve osebi vključuje 2 brezplačni merino odeji.
V primeru nakupa ležišč HERMES Merino, ARES SilverMemo, pa nam v Zdravi trgovini podarijo super ortopedski vzglavnik iz zračne spominske pene: TOP ortopedsko ležišče + TOP ortopedski Memory vzglavnik po izbiri. V primeru dimenzije vzmetnice za 2 osebi nam za ceno podarijo 2 vzglavnika.
Poleg nizkih cen vzmetnic, odličnih pogojev nakupa in fantastičnih brezplačnih daril, imajo v trgovini Zdrava postelja tudi odlično akcijo brezplačnega pošiljanja oz dostave na naš dom.

Več o lateks ležiščih:https://www.vsi.si/media-dom/lateks-lezisce

NAJBOLJŠI JOGI

MEMORY NADVLOŽKI