Jedilne mize - izbirajte med pestro ponudbo jedilniških miz


Jedilne mize so pomemben del jedilnice, zato je potrebno njihovi izbiri nameniti precej pozornosti, preden se dejansko odločimo za nakup. Izbira jedilniške mize je lahko zahtevna, saj je na trgu na voljo veliko različnih modelov jedilnih (jedilniških) miz, ki se med seboj razlikujejo tudi po obliki. Prav tako se je potrebno pri izbiri jedilne oz. jedilniške mize osredotočiti na velikost prostora, ki ga imamo na voljo in na število družinskih članov. V podjetju Maros lahko izbirate med manjšimi pravokotnimi jedilnimi (jedilniškimi) mizami, izberete pa lahko tudi večje okrogle jedilniške mize - odločitev prepuščamo vam. Ker steklene jedilne mize delujejo bolj hladno, vam njihovo izbiro priporočamo le v primeru, da ostali elementi v prostoru delujejo toplo in prijazno.

Moderne jedilne mizeJedilniške mize in stoli
Jedilniške (jedilne) mize različnih oblik


Jedilniške mize
so lahko okrogle, pravokotne ali kvadrataste. Lahko so zložljive, raztezne, izdelane iz različnih materialov, kot so steklo, les, jeklo, aluminij in drugi. Če potrebujete pomoč pri izbiri primerne jedilne mize za vaš dom, se lahko obrnete na svetovalce iz podjetja Maros. Nudimo vam najlepše jedilne mize na trgu.


Jedilne mize - različni modeli in dizajni


Jedilniške mize iz podjetja Maros se ponašajo z vrhunsko kakovostjo izdelave in dovršenim dizajnom, saj so delo priznanih proizvajalcev jedilnih miz in stolov. Če k sebi pogosto povabite prijatelje ali širše člane družine, potem vam svetujemo, da izberete nekoliko večjo jedilno mizo ali takšno, ki ima raztegljivo funkcijo. Tako se lahko izognete stiski v primeru manjšega prostora. Cenovno ugodno jedilno pohištvo bo poskrbelo za prijetno druženje v krogu družine in prijateljev. Izbiro jedilniškega pohištva lahko prilagodite ostalim elementom v prostoru in tako ustvarite popolno razmerje med hladnim in toplim dizajnom posameznih elementov. Ustvarite popolno celoto s pomočjo podjetja Maros.

Klubske mizice:https://www.vsi.si/maros/klubska-mizica

MODERNE JEDILNICE

SEDEŽNE GARNITURE