Pošlji povpraševanje

Lesena okna različnih dimenzij za naravi prijazen dom

Kvalitetna lesena okna so odlična izbira za vse ljubitelje naravnega, če so pravilno zaščitena ter vzdrževana pa imajo tudi dolgo življenjsko dobo, omogočajo optimalno toplotno in zvočno izolativnost ter zaradi svoje sposobnosti reguliranja zračne vlažnosti, skrbijo za vedno zdravo ter prijetno bivalno klimo.

Pri nakupu ali menjavi lesenih oken po meri gre za precejšno investicijo, saj je njihova cena lahko relativno visoka, zato je pri lesenih oknih potrebno paziti predvsem na kakovost njihove izdelave in lesa ter preden se zaletite s poceni nakupom, razumeti, da je cena v mnogo primerih dejansko realno merilo za kakovost.

Lesena okna po meri


Vsi vemo, da lesena okna potrebujejo nekoliko več nege od ostalih. Saj se nam, tudi v primeru, da gre za sicer kvalitetna lesena okna, ki smo jih kupili po relativno visoki ceni, namreč kaj hitro pripeti, da se le-ta zaradi vpliva zunanjih dejavnikov predčasno poškodujejo ali celo uničijo.

Izdelava visoko kvalitetnih lesenih oken po meri, je v podjetju Marles usmerjena k dostopnim cenam ter sodobnim zelenim in trajnostnim tehnologijam. Njihova kvalitetna troslojna lesena okna po meri nudijo velik nabor različnih dimenzij in optimalno energetsko učinkovitost, kar pomeni, manj stroškov za ogrevanje in hlajenje. So hipoalergena, blagodejno vplivajo na človeška dihala, les pa, zaradi svoje posebne strukture, velja za živ materiala, ki diha.

V ponudbi podjetja Marles najdete kvalitetna troslojna lesena okna iz kolekcije Natur, ki so iz tega materiala izdelana v celoti. Na voljo so v poljubnih dimenzijah, možno pa je tudi naročilo velikih panoramskih sten. Če si želite informacije o ceni, je vse kar morate storiti to, da natančno izmerite višino in širino vaših okenskih odprtin ter dimenzije in tip željenih elementov vtipkate v obrazec na spletni strani podjetja Marles. Cena lesenih oken, je poleg zelo pomembne dimenzije, odvisna tudi od nekaj ostalih lastnosti, kot so število steklenih slojev, izolativnost ipd.

Troslojna lesena okna Natur podjetja Marles okna

Več o lesenih oknih Marles