Leseno okno 80×80 naj postane najljubše okno vašega doma


Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenega okna za ceno, ki se ji težko upreti.

leseno okno 120×120


Leseno okno 80×80 vas bo navdušilo


V podjetju Marles vam med drugim ponujamo kakovostna lesena okna, ki so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša okna izdelana, okna iz naše ponudbe pa seveda lahko izbirate v različnih oblikah in dimenzijah. Med standardnimi dimenzijami, ki so najpogostejše, sta tudi leseno okno 80×80 in leseno okno 120×120, zato ne preseneča, da sta leseno okno 80×80 in leseno okno 120×120 med našimi najbolj prodajanimi izdelki, ko gre za lesena okna. Seveda ponujamo tako za leseno okno 80×80 kot tudi leseno okno 120×120 nadvse konkurenčno in ugodno ceno. Tako lesena okna 80×80 kot tudi lesena okna 120×120 so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj. Zato preverite naše dimenzije lesenih oken, oglejte si naš cenik ter se prepričajte o modernih linijah oken, zatem pa izberite še vaše najljubše leseno okno 80×80 in leseno okno 120×120. Ker so med našimi strankami tudi lesena okna 60×60 nadvse priljubljena, imate zdaj naravnost odlično priložnost, da za vaš dom izberete tudi novo leseno okno 60×60.

VEČ O LESENIH OKNIH S POLKNI


Cena lesenega okna 80×80 resnično ugodna


V ceno novih lesenih oken 80×80 iz naše ponudbe so vključena lesena okna in lesena polkna, ki so modernega izgleda. Linije lesenih oken in lesenih polken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena lesenega okna vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju. V ugodno ceno vaših novih lesenih oken je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti. O ceni vseh lesenih oken nas lahko povprašate tudi po telefonu, splača pa se vam preveriti tudi našo spletno ponudbo:https://www.marles.com/okna/si/vsebina/gradimo-trajnostno in se prepričati o ugodnih cenah.

Leseno okno 80×80