Lesena okna po ugodnih cenah in v visoki kvaliteti vam ponujamo v podjetju Marles


V podjetju Marles se lahko pohvalimo s kvalitetno izdelavo lesenih oken, ki so prav tako modernega izgleda in protivlomno varna. Pri naročilu oken se lahko odločate med različnimi barvami, prav tako pa se lahko odločite za nakup oken s polkni.


Lesena okna se lahko, razen z nizko ceno, pohvalijo še z veliko pozitivnimi lastnostmi


Se sprašujete zakaj so lesena okna boljša od oken iz umetnih materialov? Les je material, ki diha in je izjemno dobro izolativen. Vaš dom bo z uporabo lesenih oken varen pred vdorom toplote poleti in izgubo toplote pozimi. Seveda je les tudi izjemen protihrupen izolator, vaš dom pa bo tako varen pred direndajem, ki prihaja iz ulice. Se želite zaščiti pred pogledi mimoidočih? Odločite se za nakup lesenih oken s polkni in se zavarujte tudi pred njimi.

Lesena okna ceneCena lesenih oken


V podjetju Marles vam na izbiro ponujamo okna iz veliko različnih vrst lesa. Izbirate lahko med lesom smreke, jelke, macesna, bora, hrasta in merantija. Cene lesenih oken so ugodne, izdelava pa je izjemno kvalitetna. Cenik lesenih oken si lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.marles.com/okna/si/vsebina/gradimo-trajnostno. Ob naročilu se lahko odločite tudi za popestritev vaših oken in se tako odločite med različnimi barvami, ki so vam na voljo. Barve, ki jih uporabljamo, zagotovijo oknu dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so človeku in naravi prijazne.

PREVERITE TUDI IZDELAVO LESENIH OKEN


Linije oken, ki jih pri nas izdelujemo so moderne, saj smo vedno v koraku s časom in modnimi trendi. Poudarjene so ravne linije robov in zaključkov okenskega krila. Pri dizajniranju oken se ves čas trudimo poudariti tudi sam izgled zgradbe ter tako doseči koherenten videz.


Okna pa, zaradi vse večje nevarnosti vloma, opremimo tudi z učinkovitim protivlomnim sistemom ter tako poskrbimo, da bo bivanje v vašem domu brezskrbno in mirno.


Prepričajte se o lesenih oknih in cenah v ceniku lesenih oken na naši spletni strani


Vas zanima več o lesenih oknih in njihovi ceni? Oglejte si cenik lesenih oken na naši spletni strani in se prepričajte o kvaliteti oken ter o prednostih lesa v gradnji. Cena oken lesenih - je v našem podjetju res ugodna, nakup pa se tako izplača.


Za dodatna vprašanja o lesenih oknih in ceni smo vam na voljo tudi po telefonu, seveda pa nam vprašanja o lesenih oknih in ceni lahko zastavite tudi po e-pošti, kjer vam z veseljem posredujemo tudi cenik lesenih oken in vam odgovorimo na druga vprašanja, ki se vam še zastavljajo.


O lesenih oknih in cenah v ceniku lesenih oken nas lahko povprašate tudi v naši poslovalnici


Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o lesenih oknih in njihovi ceni pogovorite s prodajalcem, ki vam bo z veseljem svetoval pri nakupu pravega lesenega okna za vas.