Kakovostna in ugodna lesena okna


Naravo je treba varovati in ohranjati, kar se trudimo doseči tudi v podjetju Marles. Za vas želimo le najboljša lesena okna, hkrati pa želimo pripomoči tudi k okolju, zato so vsi naši izdelki okolju prijazni. Naša proizvodnja poteka na podlagi sodobne tehnologije, s pomočjo katere izdelujemo moderne in naravne izdelke iz naravnih materialov. Ker spadamo med vodilne proizvajalce lesenih oken v Sloveniji, se lahko pohvalimo tudi s številnimi zadovoljnimi strankami po drugih delih Evrope. Poleg lesenih oken proizvajamo tudi druge lesene stavbne izdelke, kot so vhodna vrata in senčila. Cene lesenih oken in drugih izdelkov si lahko ogledate v ceniku na naši spletni strani.


Lesena okna kot naravno poživilo za vaš dom


Se sprašujete, kakšne so pravzaprav prednosti lesenih oken? Okna v sami hiši igrajo zelo pomembno vlogo, saj so ključna pri zračenju in osvetljevanju prostorov s sončno svetlobo. Izdelava lesenih oken poteka samo iz najbolj kakovostnega in trpežnega lesa. Les je naraven material, ki je obnovljiv in se ga lahko obdela, je tudi živ in diha skupaj z vami. Je naravno skladišče ogljikovega dioksida, kar pripomore k zmanjšani koncentraciji tega plina v vašem prostoru in tako pripomore k boljšemu počutju in hkrati kvalitetnejšemu življenju. Taka okna so odporna na številne vremenske razmere, so okolju prijazna in energetsko učinkovita, hkrati pa nardijo vaš dom moderen in estetski. Cene lesenih oken se trudimo prilagoditi vašim zahtevam pa tudi kakovosti samih izdelkov, ki jih ponujamo.

Lesena okna cenaLesena okna


Vzdrževanje lesenih oken je dokaj enostavno, saj ne zahtevajo posebne pozornosti. Priporočamo pa vam, da okna vsaj enkrat letno pregledate. Ker so okna narejena s pomočjo sodobne tehnologije, ne potrebujejo več brušenja ali barvanja, kot smo to počeli nekoč. Z negovalnim mlekom za vzdrževanje lesenih oken pa lahko preprečite mikro poškodbe kar sami, pa še enostavno je.

V NAŠI PONUDBI TUDI LESENA OKNA S POLKNI


Ugodne cene lesenih oken


Kot proizvajalci lesenih oken vam zagotavljamo primerno ceno lesenih oken in vaše optimalno zadovoljstvo. Odlično kakovost lahko potrdijo številni certifikati različnih inštitutov, kot so IFT Rosenheim, ZAG Ljubljana in Holzforschung Avstrija. S tem dokazujemo najboljšo kakovost vodotesnosti, zrakotesnosti in toplotne prevodnosti naših oken.


Nudimo vam lesena okna različnih dimenzij, vrst lesa, barv in modelov. Na voljo so tudi lesena macesnova okna in lesena okna z značilno lesno strukturo. Po želji si lahko okna individualno oblikujete in tako vam omogočamo večje zadovoljstvo, saj je izbira popolnoma vaša. Cene lesenih oken si lahko ogledate na naši spletni strani: http://www.marles.com/okna/si/vsebina/les-je-lep, za podrobnejše informacije nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.