Kvalitetna lesena okna različnih dimenzij

Kvalitetna lesena okna so tista, ki zagotavljajo zdravo in varčno bivanje. Izdelana so iz vrhunskih materialov, kar je pogoj za trajnost, obenem pa za estetsko privlačnost - tako njihov videz kot funkcionalnost bosta ostala nespremenjena še vrsto let, če izberete kvalitetna lesena okna 120x120 ali morda manjše leseno okno (60x60, 60 x 80 idr.)? Izbira dimenzij je prepuščena vam. V podjetju Marles vam zagotavljamo resnično kvalitetna lesena okna (60x60, 120x120 in drugih velikosti) po najboljši ceni!

PREVERITE TUDI LESENA OKNA DIMENZIJE 80X80!

lesena okna

Okolju in vaši denarnici prijazna kvalitetna lesena okna

Zares kvalitetna izdelava zunanjega stavbnega pohištva poskrbi za optimalno izolacijo, s tem pa za bistveno razbremenitev proračuna vašega gospodinjstva.

Tako lahko kvalitetna izdelava pomeni tudi razbremenitev okolja, saj je zunanje stavbno pohištvo zelo pomembno, ko gre za varčno izrabo energetskih virov, brez nepotrebnih izgub in škodljivih izpustov. Seveda pa kvalitetna izdelava v kombinaciji z najboljšimi materiali poskrbi tudi za bolj zdravo bivanje. Les združuje najboljše lastnosti, ki so pomembne za zunanje stavbno pohištvo. To je material, ki velja sicer za enega najboljših naravnih izolatorjev - obenem pa gre za material, ki diha, zato je tudi kakovost bivanja v naših domovih precej višja, če izberemo kvalitetna lesena okna tipskih dimenzij ali pa izberemo izdelavo po meri.

Odločite se lahko za poljubno veliko leseno okno: 120x120 in drugo

Verjetno se zavedate, kako pomembne so zelo natančne izmere, preden se izdela leseno okno - 60 x 80, 120x120, 60x60 ali katera izmed številnih drugih možnosti. Ko gre za dimenzije, se povsem prilagodimo vašim željam oziroma potrebam, obenem pa poskrbimo, da bodo mere določene zares povsem natančno, glede na odprtino, ki ji je namenjeno posamezno leseno okno. Končni rezultat bodo tako resnično funkcionalna, cenovno ugodna in izjemno kvalitetna lesena okna 60x60, 120x120 oziroma poljubnih dimenzij. Vaše želje pa bomo seveda v celoti upoštevali tudi pri izbiri barv in drugih lastnosti. Kvalitetna in ugodna rešitev je tisto, kar si lahko obetate, če izberete Marles!

Več o ugodnih cenah lesenih oken si preberite na naši spletni strani.

lesena okna