Pošlji povpraševanje

Ceniku lesenih oken s polkni ne boste mogli reči ne


Smo proizvajalec lesenega stavbnega pohištva: oken, vhodnih vrat in senčil, ki jih že več kot 30 let vgrajujemo v izdelke, ki spadajo v višji kakovostni razred. Individualna proizvodnja nam omogoča prilagajanje željam kupcev, in sicer tako graditeljem novih hiš kot tudi tistim, ki se odločajo za menjavo stavbnega pohištva. Zadovoljstvo z razvojem energetsko varčnih in pasivnih oken je še posebej veliko, saj smo med prvimi v Evropi, ki se lahko ponašamo s tako kakovostjo lesenega okna in lesenih polken.

Lesena okna s polkni cenik

Cenik lesenih oken s polkni prepriča

V podjetju Marles vam med drugim ponujamo kakovostna lesena in les/alu okna, prav tako pa tudi lesena in les/alu polkna. Okna, ki vam jih ponujamo, so različnih debelin, narejena iz kakovostnega lepljenega lesa. Seveda lahko izbirate tudi vrsto lesa, iz katerega bodo vaša okna izdelana. Na voljo vam je smrekov les, les jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Cenik lesenih oken s polkni v našem podjetju je ugoden, okna pa so estetsko izdelana ter bodo vaš dom ščitila tako pred vdorom toplote kot tudi zvokov, ki prihajajo od zunaj. Zato si oglejte naše cene lesenih oken s polkni in se prepričajte o modernih linijah oken, zatem pa izberite še vaša najljubša lesena polkna.

VEČ O LESENIH OKNIH >>>

Kolekcija alu-les oken Supreme

Lesena okna in lesena polkna so lahko tudi moderna

V ceniku lesenih oken s polkni lahko najdete lesena okna in lesena polkna, ki so modernega izgleda. Linije lesenih oken in lesenih polken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena lesenih oken s polkni pa vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju. V ugoden cenik lesenih oken s polkni je všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti.

lesena okna s polkni cena

O ceniku lesenih oken s polkni nas lahko povprašate tudi po telefonu, splača pa se vam preveriti tudi našo spletno ponudbo in se prepričati o ugodnih cenah v ceniku lesenih oken s polkni. Lesena okna in polkna imajo pri nas takšno ceno, ki bi jo bilo škoda zavrniti. Še več, lesena okna s polknami cenovno še nikoli niso bila tako blizu.