Sodobna alu-les okna za vaš dom

Okna so pomembno ogledalo vsakega doma, zato ni vseeno, za kakšna se odločite. MARLES okna so brez najmanjšega dvoma okna za prav vsak dom. Odlikujejo jih namreč bogata izbira, kjer so vam na voljo alu-les in lesena okna, visoka kakovost in trajnostne rešitve. Če želite izboljšati kakovost bivanja, potem izberite MARLES okna. Oglejte si našo ponudbo alu les oken in lesenih oken z alu oblogo, saj smo prepričani, da boste v njej zagotovo našli svoja nova sanjska okna.

Marles okna

Kolekciji alu-les oken

Alu-les okna so usklajena z vašim interierjem

Linija lesenih oken in lesenih oken z alu oblogo MARLES ponuja velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, tako da izgled okenskega krila lahko povsem prilagodite vašim željam in uskladite z vašim interierjem. Naša lesena okna z alu oblogo so različnih debelin, izdelana iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Možna je seveda tudi kombinacija različnih vrst lesa in eksotičnega lesa. Če ste se odločili vašemu oknu nadeti alu masko, potem ste izbrali enkraten izgled in arhitekturne rešitve. Kombinacija aluminija in lesa je namreč združitev najboljših lastnosti obeh materialov; tako alu les okna kot lesena okna z alu oblogo so namreč enostavna za vzdrževanje in čiščenje ter primerna za zahtevnejše vremenske pogoje. Tudi tu je izbira bogata, saj lahko izbirate med katerokoli RAL barvo in barvami različnih vrst lesa ter med spojenimi in varjenimi vogali alu maske.

Alu les okna najboljše kvalitete

Izpolnimo vaše želje

V naši ponudbi najdete 4 kolekcije lesenih in alu-les oken najboljše kakovosti, pozabili pa nismo niti na dodatke kot so polkna in druga senčila, ki so modernega izgleda. Linije oken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Barve okenskega okvirja se prilagaja vašemu interiorju in tako vaši bivalni površini dodamo piko na i. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki. Visoka stopnja protivlomne varnosti bo zagotovila, da se boste v svojem domu počutili popolnoma varne, saj dosegamo varnostno zaščito do RC2 varnostne stopnje.