Alu les okna iz MARLESA naj postanejo stalnica vašega bivanja in življenja


Okna so pomembno ogledalo vsakega doma, zato ni vseeno, za kakšna se odločite. MARLES okna so brez najmanjšega dvoma okna za prav vsak dom. Odlikujejo jih namreč bogata izbira, kjer so vam na voljo tudi aluminijasta lesena okna in lesena alu okna, visoka kakovost in trajnostne rešitve. Če želite izboljšati kakovost bivanja, potem izberite MARLES okna. Oglejte si našo ponudbo alu les oken in lesenih oken z alu oblogo, saj smo prepričani, da boste v njej zagotovo našli svoja nova sanjska okna.

lesena okna z alu oblogo

Alu les okna so usklajena z vašim interierjem

Linija lesenih oken in lesenih oken z alu oblogo MARLES ponuja velik izbor vseh vrst lesa in barvnih kombinacij, tako da izgled okenskega krila lahko povsem prilagodite vašim željam in uskladite z vašim interierjem. Naša lesena in lesena okna z alu oblogo so različnih debelin, izdelana iz kakovostnega lepljenega, z vidnih strani dolžinsko nespojenega lesa: smreke, jelke, macesna, bora, hrasta ali merantija. Možna je seveda tudi kombinacija različnih vrst lesa in eksotičnega lesa. Če ste se odločili vašemu oknu nadeti alu masko, potem ste izbrali enkraten izgled in arhitekturne rešitve. Kombinacija aluminija in lesa je namreč združitev najboljših lastnosti obeh materialov; tako alu les okna kot lesena okna z alu oblogo so namreč enostavna za vzdrževanje in čiščenje ter primerna za zahtevnejše vremenske pogoje. Tudi tu je izbirata bogata, saj lahko izbirate med katerokoli RAL barvo in barvami različnih vrst lesa ter med spojenimi in varjenimi vogali alu maske.

VEČ O IZDELAVI LESENIH OKEN >>>

Cena novih alu les oken je nadvse konkurenčna

V ceno novih alu les oken ali lesenih oken z alu oblogo iz naše ponudbe so vključena okna in polkna, ki so modernega izgleda. Linije alu les oken so ravne in moderne, poudarjeni pa so tudi zaključki okenskega krila. Cena vključuje tudi izbiro barve okenskega okvirja. Dandanes lahko elemente okvirja popestrite z različnimi barvami in odtenki ter tako dodaten piko n i vašemu okenskemu okvirju. V ugodno ceno vaših novih lesenih alu les oken je seveda všteta tudi visoka stopnja protivlomne varnosti. Preverite torej naš cenik alu les oken še danes. Več na naši spletni strani: https://www.marles.com/okna/si/vsebina/les-je-lep

alu les okna