VW gospodarska vozila: ne spreglejte najnovejših modelov v avtohiši Malgaj!

VW gospodarska vozila cene
VW gospodarska vozila, ki jih imamo za vas v naši ponudbi so: novi Caddy, novi Caddy furgon, novi Transporter, novi Multivan in Crafter. Za vsa VW gospodarska vozila, tako nova, kakor tudi rabljena gospodarska vozila, pa lahko izkoristite številne ugodnosti, kot so podjetniški bonus, možnost testne vožnje in ugodno financiranje.


Obiščite naš salon in si oglejte sodobna VW gospodarska vozila

Za nekatera VW gospodarska vozila vam ob nakupu ponujamo še dodaten, odličen prihranek: ob nakupu modela VW Caddy lahko prihranite do 3.340 €, pri nakupu modela VW Transporter pa kar do 5.200 €! Preverite tudi odličen Podjetniški bonus, katerega lahko izkoristite pri nakupu modelov Caddy furgon 2GO, Caddy maxi Krpan, VW Transporter furgon, Transporter Krpan, Transporter kombi in Caddy Family! Več informacij za VW gospodarska vozila, cenik in modele VW gospodarskih vozil v trenutni ponudbi najdete tudi na spletni strani avtohiše Malgaj.

Kaj je tisto, kar odlikuje VW gospodarska vozila?

Vsa naša VW gospodarska vozila so bogato opremljena in kot takšna primerna tako za poslovno uporabo kakor tudi za družinske potrebe. Nudimo vam VW rabljena vozila in nova VW gospodarska vozila: cenik in možnosti dodatnega prihranka pri nakupu vozila so vam na voljo na prodajnem mestu!

Pooblaščeni partner za VW gospodarska vozila, ceniki in financiranje!

Nudimo akcijske ugodnosti in možnost financiranja za vsa VW gospodarska vozila, cenik modelov in prihranke pa lahko preverite na naši spletni strani! Tudi za VW rabljena vozila vam zagotavljamo tehnično brezhibnost in konkurenčne cene, za vsa rabljena vozila VW pa nudimo tudi storitve vzdrževanja in servisiranja. V centru Malgaj vas čakajo odlična rabljena vozila VW in VW gospodarska vozila! Cenik, ugodnosti, oblike financiranja ter odlični prihranki so razlogi, da obiska pri nas zagotovo ne boste obžalovali!

NISSAN MODELI

VW gospodarsko vozilo