Renault akcija za ugoden nakup


Renault akcija omogoča vsem, ki kupujejo nov avtomobil, da si zagotovijo svoje Renault vozilo po ugodnejši ceni. Te so v avtohiši Malgaj že tako dostopne, ob tem pa se vas trudimo presenetiti zmeraj z novimi ugodnimi priložnostmi. Ker se naše Renault akcije ves čas spreminjajo in dopolnjujejo, predlagamo, da redno spremljate našo spletno stran, v tem prispevku pa dovolite, da vam predstavljamo svojo trenutno akcijo za novo Renault vozilo Clio!

renault akcija


Ugodno do novega vozila z Renault akcijo!


Zavedamo se, da avta ne kupujemo vsako leto in da gre za večji finančni zalogaj, zato vam pomagamo ne le z ugodnimi plačilnimi pogoji in že tako nizkimi cenami, temveč tudi s posebnimi ugodnostmi.
Renault akcija avtohiše Malgaj tokrat ponuja:

  • nižjo ceno, tj. 9 292 evrov za novi Renault Clio,
  • 2200 evrov popusta,
  • ugodni Renault nakup z 0-odstotno obrestno mero (če se odločite za nakup Renault vozila preko Renault financiranja),
  • nova Renault akcija pa vključuje tudi podaljšano jamstvo 5 let/100 000 kilometrov!

Vse ostale pogoje si lahko preberete na spletni strani, zmeraj pa smo na voljo tudi za vsa vprašanja.

NOVI RENAULT CLIO VAS BO OČARAL!

renault


Renault vozila avtohiše Malgaj


Renault vozila navdušujejo z izjemnim in elegantnim dizajnom, udobno notranjostjo in zagotovljeno varnostjo. Renault v Sloveniji predstavlja sinonim za kakovost, zato ni nenavadno, da se zanj odloča veliko strank. V avtohiši Malgaj vam je na voljo širok in pester izbor novih in rabljenih Renault vozil, med njimi dostavna vozila Renault, Renault gospodarska vozila, električna vozila in osebna vozila vseh modelov Renault (akcija velja le za določene modele, zato vas vabimo, k ogledu spletne strani, kjer so aktualne akcije na voljo, ali pa povprašate prodajalca). Preverite Renault Twingo, Clio, Clio Grandtour, novi Captur, Kangoo, Megane in ostale modele. Ob tem vam nudimo možnost popravil in servisiranja, avtomobile pa lahko pred nakupom tudi preizkusite na praktični vožnji. Obiščite nas!