Delovna oblačila - velika ponudba delovnih zaščitnih oblačil v podjetju Magra d.o.o.

V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.vam ponujamo kvalitetna in trpežna delovna zaščitna oblačila. Delovna zaščitna oblačila sestojijo iz kakovostnih materialov, ki so odporni na različne poškodbe in umazanijo. Delovna zaščitna oblačila tudi zelo funkcionalna, saj so opremljena z žepi in ščitniki. Oblačila so v večini nepremočljiva. Oglejte si našo pestro ponudbo specialnih delovnih oblačil in se odločite za nakup.

Delovna oblačila

Vsa zaščitna oblačila so kakovostna in udobna

Vsa zaščitna delovna oblačila, ki jih boste v podjetju Tisk in darila Magra d.o.o.kupili vam bodo omogočila udobno in prijetno opravljanje dela. Delovna zaščitna oblačila so izdelana iz kvalitetnih, prilagodljivih in trajnih materialov, ki so odporni na odrgnine in se dobro prilagajajo gibanju. Izdelana so po evropskih standardih in tako delavca ščitijo pred odrgninami in udarci.

Zaščitna delovna oblačila delavca ščitijo pred praskami, udarci in vlago

Delovna zaščitna oblačila, ki vam jih ponujamo pri nas so izjemno praktična, saj so opremljena z veliko žepi, kamor lahko pospravimo telefon ali ključe, ki so tam varni. Zraven tega delavca ščitijo tudi pred vlago, maščobami in drugo umazanijo, zadržijo pa tudi praske in odrgnine ter udarce, saj so zaščitna delovna oblačila na ključnih deli podložena z debelejšimi ščitniki.

Zaščitna oblačila si lahko ogledate v katalogu ali pa obiščite našo spletno trgovino

Oglejte si katalog delovnih zaščitnih oblačil ali pa obiščite spletno trgovino na naši spletni strani in si delovna zaščitna oblačila oglejte na spletu. Cena delovnih zaščitnih oblačil je nizka. Za vsa dodatna vprašanja o delovnih oblačilih, ki vam jih ponujamo, smo vam na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri nakupu zaščitnih delovnih oblačil.

Specialna delovna oblačila

Veseli bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko zaščitna oblačila ogledate in se odločite za nakup

Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici v Mariboru, kjer si lahko zaščitna delovna oblačila ogledate, se o njih pogovorite s prijaznimi prodajalci, ki vam bodo z veseljem pomagali z nasveti o delovnih oblačil za vas in vaše potrebe ter se odločite za nakup.

DELOVNA OBUTEV

VEČ O ZAŠČITNIH DELOVNIH OBLAČILIH