Delovni kombinezoniPoceni delovni kombinezoni


Delovni kombinezoni so zaščitne obleke, ki jih pri fizičnem delu in v nekaterih panogah nujno potrebujemo. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. skrbimo za varno in udobno delo ter nudimo delovne hlače, delovna oblačila, poceni delovne obleke kombinezon, jakne, druge zaščitne elemente ter kvalitetne delovne kombinezone. Cene so ugodne, materiali pa izjemno vzdržljivi, tako da vam dolgo ne bo potrebno premišljevati o nakupu nove delovna obleke kombinezona. Preverite široko ponudbo vsestranskih in uporabnih delovnih kombinezonov ter drugih oblačil, ki jih ponujamo na spletni strani. Ob vsakem izdelku je opis materialov in cena, v primeru specifičnih vprašanj, pa smo vam na voljo.


Zakaj potrebujemo delovne kombinezone?


Delo v industriji, na gradbišču, kmetiji in delavnicah je lahko nevarno. Kvalitetni in trpežni delovni kombinezoni služijo zaščiti in varnosti, ki jo moramo zagotoviti. Delovni kombinezoni varujejo celo telo:

  • pred vročino,
  • zimski delovni kombinezoni ščitijo pred mrazom,
  • pred kemikalijami,
  • delovni kombinezoni varujejo pred trdnimi delci, železnimi opilki in drugimi manjšimi kosi,
  • pred udarci in podobnimi poškodbami,
  • pred paro pod pritiskom,
  • delovni kombinezoni varujejo tudi našo dnevno obleko pred umazanijo in trganjem.


Kadar moramo zaščititi celotno telo, je najbolje uporabiti delovni kombinezon. V toplejših mesecih izberemo zračnejšega in lažjega, v mrzlem delu leta pa so na voljo toplejši zimski delovni kombinezoni.

VEČ O ZAŠČITNIH DELOVNIH OBLAČILIH


zimski delovni kombinezoniZimski delovni kombinezoni za zaščito pred mrazom


Da pridejo zimski delovni kombinezoni še kako prav, ve vsak, ki je kdaj delal v mrazu. Zimski delovni kombinezoni so narejeni iz debelejših materialov, ki učinkovito zadržujejo toploto ter nas hkrati varujejo pred udarci, praskami, trdnimi delci, paro in drugimi težavami, do katerih na delovnem mestu hitro pride. V podjetju Tisk in darila Magra d.o.o. ponujamo več letnih in zimskih delovnih kombinezonov ter drugo delovno in zaščitno obleko, in to po ugodnih cenah. Prebrskajte med izdelki in se prepričajte tudi sami ali preverite ponudbo na naši spletni strani: http://www.magra.si/

DELOVNA OBUTEV