Panoramska stena v obliki harmonike za svetlejši prostor


Panoramske stene harmonikaPanoramska stena v obliki harmonike oz. zložljiva stena je primerna za vse tiste, ki si želijo veliko svetlobe in odličen razgled. Panoramsko steno v obliki harmonike lahko zapirate in odpirate na način kot se razteguje in stiska harmonika. Pri panoramski steni v obliki harmonike se tako izognete neprijetnemu izogibanju krilom odprtih oken. Okovje panoramske stene je neodvisno od gibanja drsne stene. Drsna panoramska stena je tako idealna za dnevne prostore, mnogi pa se za drsno panoramsko steno odločajo tudi v spalnicah ali otroških sobah. Tudi če se niste odločili za zasteklitev terase ali zasteklitev balkona med gradnjo, vam priporočamo, da se obrnete na nas, če imate željo, da bi si omislili drsno panoramsko steno. Okovje naših panoramskih sten je vrhunsko, cena panoramske stene pa je pri nas ugodna, ker je razmerje med ceno in kvaliteto, ki jo zanjo dobite, pri nas res najboljša.


Panoramska stena v obliki harmonike za vrhunski razgled

Ste si svoj dom zgradili ali pa to nameravate v čudovitem okolju? Je morda vaša hiša postavljena na vzpetini sredi čudovite narave? Bi radi uživali v lepoti pokrajine, ki obkroža vaše bivališče tudi takrat, ko ste v zaprtem prostoru? Bi radi občudovali naravo, ko je v vašem domu prijetno toplo, zunaj pa je tak hud mraz, da vam ne ustreza oditi na sprehod? Če ste vsaj na enega od navedenih vprašanj odgovorili pritrdilno, je panoramska stena v obliki harmonike nekaj, kar res morate imeti. Cena panoramske stene se vam bo namreč poplačala z užitkom razgleda in igre svetlobe, ki je boste deležni desetletja. Omislite si svojo čudovito drsno panoramsko steno in morda še zasteklitev balkona že med gradnjo ali pa tudi kasneje. Pri nas poskrbimo tudi za najboljše okovje panoramske stene.


Okovje panoramske stene je neodvisno od gibanja krila

Okovje panoramske stene vam omogoča, da vašo panoramsko steno v obliki harmonike enostavno zaprete s pritiskom kljuke navzdol. Naše drsne panoramske stene so oblikovane estetsko in uporabniku prijazno.

m-sora.si | Panoramska stena harmonika za boljšo osvetlitev