Katera so najboljša notranja vrata? Najprej izberite slog…

Notranja vrata boste gledali ves čas, neprestano bodo pred vašimi očmi, zato dobro premislite kako naj izgledajo in kakšna naj bodo, da vam kasneje ne bo žal. Ko izbirate notranja vrata najprej izberite slog. Odločite se ali bodo to lesena notranja vrata ali pa vam je ljubši kakšen drug material. Zagotovo les najbolje vpliva na ljudi, zato so lesena notranja vrata dobra in trajna izbira. Pri naslednjem koraku morate vedeti kam se bodo notranja vrata odpirala, kar je precej odvisno od razpoložljivega prostora, ki ga imate na voljo. Če so prostori majhni in imate večji hodnik ali predsobo, je bolje, da se notranja vrata odpirajo iz prostorov, saj boste na tak način s prostorom prihranili. Sicer je bolj običajno, da se notranja vrata odpirajo v sobe. Ampak v primeru majhnega stanovanja je to ena od rešitev, ki se je že večkrat izkazala za funkcionalno. Prav tako je potrebno določiti na kateri strani notranjih vrat bodo tečaji in kako bodo fiksirana v okvirje. Če ste se odločili za lesena notranja vrata, je najbolje da se obrnete na strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri vgradnji, da bodo ta dobro služila svojemu namenu ter bodo tečaji in okvirji profesionalno vgrajeni. Montaža ohišja oz. okvirja zunanjih in notranjih vrat je najpomembnejša, saj je predpogoj za njihovo dobro odpiranje in zapiranje.

Lesena notranja vrata lahko izbirate med veliko različnimi modeli

V zadnjem času so največkrat izbrana lesena notranja vrata hrast. Barvanje v belo barvo kot je to bila stalnica včasih, je malo utonilo v pozabo, saj je naravni videz lesa tisto kar je trenutno najbolj iskano. Notranja vrata hrast se zaradi svojih odtenkov lepo vklopijo v vsako okolico in so videti čudovito z vsemi barvnimi kombinacijami v prostoru. Zaradi svojih prijetnih odtenkov s katerimi jih lahko prilagodite vsaki opremi, prostore optično povečajo, zaradi svoje nevtralnosti pa so notranja vrata hrast izjemno priljubljena pri dekoraterjih. Če imate v stanovanju svetle stene, lahko izberete lesena notranja vrata v svetlejših odtenkih. Sobe bodo videti večje in stropi višji. Kadar pa želite malce več kontrasta in nimate težave z majhnim stanovanjem, si brez skrbi lahko omislite temnejše odtenke notranjih vrat hrast, ki bodo prostor popestrila in razgibala. Okna, vrata in ostala oprema v ponudbi so dovršena in tehnološko napredna. Z njihovo vgradnjo boste pridobili veliko. Ne samo estetiko temveč boste s kakovostnimi okni in vrati tudi prihranili pri energiji. Ta izvrstno tesnijo in spadajo med toplotno učinkovito stavbno pohištvo z izjemno konkurenčno ceno.

Elegantna notranja vrata

Ponudba lesenih notranjih vrat

Poleg lesenih notranjih vrat so v ponudbi tudi čudovita lesena vhodna vrata

V ponudbi oken in vrat boste našli tudi kakovostna lesena vhodna vrata, ki imajo izredno dolgo življenjsko dobo. Po najvišjih standardih so narejena iz visoko kvalitetnih materialov. Tako kot pri notranjih vratih hrast, lahko tudi pri lesenih vhodnih vratih izbirate odtenke po svoji želji. Na spletu boste našli računalniški program, s katerim si lahko izrišete svoja vhodna vrata – lesena, s kombinacijo stekla, raznimi dodatki… ter izberete barvo, okovje in vse ostalo. S pomočjo dolgoletnih izkušenj vam vsa okna in vrata zamenjamo hitro in kvalitetno brez velikih gradbenih posegov, katerih se vsakdo boji. Lesena vhodna vrata zagotavljajo odlično tesnjenje in izolacijo, vašemu domu pa bodo dala čudovit videz in dopolnila njegovo podobo. Izbirajte med minimalističnim videzom, ki je krasen tudi v kombinaciji z aluminijem, ali pa si izberite bolj bogata vrata, ki bodo vašemu stanovanju najbolj pristajala. Tako zunanja kot lesena notranja vrata bodo zadovoljila vaša pričakovanja in zagotovo boste v raznoliki in pestri ponudbi našli nekaj za svoj dom. Notranja vrata po meri so najboljša rešitev tudi za nestandardne dimenzije. Če potrebujete strokovno pomoč smo tu za vas, skupaj bomo našli rešitev in vam pomagali pri vgradnji.

Enostavna notranja vrata

Več o lesenih vhodnih vratih