Sedežne garniture po vaši meri in individualnem okusu


Sedežne garniture po meri vam omogočijo popoln izkoristek vašega stanovanjskega prostora. Z ustreznimi dimenzijami usnjene sedežne garniture z ležiščem boste tako povečali funkcionalnost specifične kotne sedežne, z dodatnimi predali za shranjevanje pa si boste zagotovili več prostora. Oglasite se torej v našem prodajno razstavnem salonu pohištva ter si oglejte našo pestro ponudbo počivalnikov z masažnimi nastavitvami ter drugimi dodatki za specifičen počivalnik, kot so na primer funkcionalna zložljiva stojala in mizice za revije ali knjige, ogrevanje ledvenega dela ter dodatna obloga naslonjal za roke in glavo. S pomočjo naših izkušenih svetovalcev boste zagotovo izbrali najprimernejšo usnjeno sedežno garnituro z ležiščem po meri ter si tako ustvarili tak dom, kot ste si ga od nekdaj želeli.

 

Sedežna z ležiščemSedežne garniture z ležiščem po meri

Usnjena sedežna garnitura je centrali predmet v vaši dnevni sobi, zato je ključnega pomena, da se na njej počutite udobno in sproščeno. V našem strokovnem podjetju Lido Ljubljana smo se zato specializirali za izdelavo udobne sedežne z ležiščem po meri ter drugega oblazinjenega pohištva. Med drugim boste v naši ponudbi med počivalniki zasledili tudi odprodajo luksuznih masažnih foteljev ter drugih kvalitetnih dodatkov za posamezne počivalnike, s čimer si boste za ugodno ceno zagotovili maksimalno udobje v vašem domu. Oglasite se torej v našem salonu pohištva in si z našo pomočjo zagotovite popolno stanovanjsko opremo!

 

Udobna usnjena sedežna garnitura za vsakogar

Udobno usnjeno sedežno garnituro z ležiščem vam v podjetju Lido Ljubljana izdelamo hitro in natančno po vaši meri ter z ozirom na vaše individualne želje in potrebe. Poleg kotnih sedežnih vam v našem katalogu nudimo tudi odprodajo vrhunskih počivalnikov, ki vam bodo vselej zagotovili maksimalno sprostitev in udobje v zavetju vašega doma. Oglejte si torej naš spletni katalog ali pa se osebno oglasite v našem prodajno razstavnem salonu pohištva ter si zagotovite udobnesedežne garniture ter drugo oblazinjeno pohištvopo meri ter po vaših estetskih predstavah!

 


Lido d.o.o. | Sedežne garniture po meri, usnjena sedežna garnitura, sedežna z ležiščem - Povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
sedežne garniture po meri, usnjena sedežna garnitura, sedežna z ležiščem
ZEMLJEVID