Sedežne garniture za udobje in funkcionalnost


Sedežne garniture iz usnjene ali druge obloge vam v našem podjetju Lido izdelamo v dimenzijah in barvnih odtenkih po vaših potrebah in željah. Tako vam omogočimo ugoden nakup moderne, funkcionalne in udobne sedežne garniturepo meri. Naši izkušeni strokovnjaki bodo poskrbeli za natančno izdelavo kotne sedežne garniture, pa naj bo le ta usnjena ali iz drugih zaželenih materialov. Poleg tega pa vam v naši pestri ponudbi omogočamo tudi nakup masažnih počivalnikov z opcijo številnih dodatkov, kot na primer majhne mizice, dodatne prevleke ali zložljiva stojala za odlaganje stvari.

 

Kotne sedežne garniture po meri

Kotne sedežne se ponoči lahko spremenijo tudi v izjemno udobno in veliko ležišče, zjutraj pa zopet nazaj v estetsko privlačno oblazinjeno pohištvo. Pri izbiri primerne izdelavesedežne garniture se lahko odločate med usnjeno prevleko ali drugimi vrstami blaga, vselej v barvnem odtenku po vaših željah. Ogrodje same garniture je izdelano iz kakovostnega in trpežnega lesa, kar omogoča dolgo življenjsko dobo posamezne sedežne ter zanesljivo udobje. Skriti predalniki posameznih artiklov predstavljajo tudi enostavno opcijo shranjevanja vaših stvari, kar vam omogoči več dodatnega prostora. Priskrbite si torej lep in funkcionalen bivalni prostor v skladu z vašimi željami! Izbirate lahko med številnimi modeli, barvami usnja, blaga ali drugih tkanin, izbrano sedežno pa vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

 

Usnjena sedežna garnituraModerna sedežna garnitura s kvalitetno usnjeno prevleko

Ker vemo, da nakup kvalitetne, udobne ter moderne kotne sedežne garniture lahko predstavlja tudi velik finančni zalogaj, vam v naši ponudbi omogočamo tudi številne akcije in popuste. Oglejte si torej naš pester katalog, kjer vam nudimo ugoden nakup najprestižnejših masažnih počivalnikov ter vrhunske sedežne garniture po meri iz obstojne usnjene prevleke! Naši izkušeni svetovalci vam bodo vselej pomagali izbrati primeren model in specifikacije za kotno sedežno ali drugo oblazinjeno pohištvo ter vam tako pomagali oblikovati popoln dom v skladu z vašimi predstavami in željami.

 


Lido d.o.o. | Sedežne garniture, sedežna garnitura usnjena, kotne sedežne - Povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
sedežne garniture, sedežna garnitura usnjena, kotne sedežne
ZEMLJEVID