Sedežna garnitura trosed

Usnjena sedežna garnitura trosedV podjetju Lido Ljubljana so vam na voljo različne dimenzije sedežnih garnitur, počivalnikov ter ostalega pohištva in raznovrstnih dodatkov za dom. V prodajni program sodi tudi sedežna garnitura trosed. Ogrodje, iz katerega je sestavljena sedežna garnitura trosed, je iz masivnega lesa in vezane plošče. Polnilo iz katerega je izdelana sedežna garnitura trosed pa je iz vzmetnega jedra in negorljive pene. Materiali, kot so lepila in laki na vodni osnovi, ki jih uporabljamo v postopku izdelave, so zdravju neškodljiva, sedežna garnitura trosed pa kakovostno izdelan. Sedežna garnitura trosed omogoča številne tipske elemente različnih dimenzij. Prav tako ima sedežna garnitura trosed funkcijo nastavljivih hrbtnih naslonov, kar predstavlja pridobitev na globini sedišča. Sedežna garnitura trosed, pa tudi ostale sedežne garniture so lahko iz naslednjih materialov: različne barve usnja, blago in mikrotkanine. Obiščite nas in si izberite svojo udobno, funkcionalno in visoko dizajnirano garnituro, vabljeni!

 

IZDELAVA SEDEŽNIH GARNITUR PO MERI

 

Usnjena sedežna garnitura

Kakovostna sedežna garnitura, pa naj si bo usnjena iz blaga ali mikrotkanin, mora zagotavljati ergonomsko udobje, tako da vam med sedenjem zagotavlja primerno držo, med počitkom pa ustrezno sprostitev. Usnjena sedežna garnitura je na voljo v različnih barvah usnja, dimenzijah, stilih in dizajnih. Prav tako lahko pred nakupom izberate trdoto sedišča, kar pomeni, da je usnjena sedežna garnitura dobavljiva v treh različnih tipih sedalne površine. Usnjena sedežna garnitura iz našega prodajnega programa, pri izbiri sestava, ponuja številne možnosti tipskih elementov postavitve. Usnjena sedežna garnitura je ergonomsko oblikovana in ima vgrajene številne počivalne mehanizme, ki poskrbijo, da vam je med sedenjem ali počivanjem vedno udobno. Usnjena sedežna garnitura je dobavljiva tudi z vgrajenim ležiščem in predalnikom, kar potrjuje, da je usnjena sedežna garnitura, poleg udobja, še funkcionalna in praktična.

 

Sedežne garniture cenik

Sedežne garniture izdelujemo v različnih dimenzijah, barvah, vzorcih, stilih in dizajnih ter materialih in modelih, od česar pa je seveda odvisno, kako se giba cenik. Na cenik pri nakupu sedežne garniture vpliva tudi za kateri model se odločate. Na višji ali pa nižji cenik lahko vpliva tudi izdelava sedžne garniture po meri. V kolikor bi radi pridobili podrobnejše informacije glede določene sedežne garniture in vpogled v cenik, nas obiščite v našem poslovno-prodajnem salonu Lido ali pa nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili, pomagali in svetovali.

 

Lido d.o.o. | Sedežne garniture trosed - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Sedežna garnitura trosed, usnjena sedežna garnitura, sedežne garniture cenik, Izdelava sedežnih garnitur, sedežne garniture blago
ZEMLJEVID