Masažni počivalnik

Če bi se želeli po napornem dnevu sprostiti, je najboljša rešitev udoben masažni počivalnik Lido. Obiščite nas v razstavno prodajnem salonu Lido na Vrhniki in preizkusite kakovost naših produktov. Poleg usnjenih počivalnikov lahko izbirate med pestro ponudbo mikrotkanin ter ostalega blaga, tudi iz naravnega materiala. Prav tako nudimo možnost raznolikih modelov z različnimi masažnimi funkcijami, ter tudi masažni počivalnik za gibalno ovirane osebe. Uporaba je preprosta, hitra, izbirate pa lahko med elektronskim ali mehanskim sistemom. Lido – privoščite si počitek v življenju.

 

Udoben usnjeni počivalnik

Zaradi ergonomske dovršenosti in ekološke neoporečnosti so slovenski masažni počivalniki Lido izredno udobni. Vsi (tudi tisti brez masažne funkcije) zagotavljajo dovršenost izdelave, unikaten dizajn in visoko kakovost. Prav tako imajo vsi relax funkcijo s štirimi nagibnimi položaji in s popolno podporo vaši hrbtenici. Nudimo tudi masažne počivalnike za gibalno ovirane osebe v različnih dizajnih in materialih (usnjene počivalnike, iz mikrotkanin in ostalega blaga). Ko hrbtenica zaboli, Lido bolečino ublaži.

 

Usnjeni masažni počivalnik Udoben počivalnik po dobri ceni

 

Počivalnik cena

V našem razstavno prodajnem salonu Lido na Vrhniki vam po vaših merah, okusu in željah z veseljem svetujemo in poiščemo primeren masažni počivalnik. Cena je odvisna od dizajna in materiala, potrudili pa se bomo poiskati cenovno dostopno rešitev za vse. Nudimo kar najbolj optimalno razmerje med kakovostnimi udobnimi masažnimi počivalniki ter ceno. Lahko nas obiščete ali nam pošljete povpraševanje glede usnjenih ali drugih masažnih počivalnikov in zaupali vam bomo ceno za izdelek po vaših željah.


Lido | Masažni počivalnik omogoča vsem popolno sprostitev in udobje po napornem dnevu - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Masažni počivalnik, počivalnik usnjeni, udoben počivalnik, počivalnik cena, Razstavno prodajni salon Lido, počivalnik za gibalno ovirane osebe
ZEMLJEVID