Izdelava sedežnih garnitur – udobje in kakovost


Izdelava sedežnih garnitur po meri vam zagotovi izbiro primernih dimenzij, materialov ter barv za trosed, dvosed ali kotno sedežno z ozirom na vaše individualne želje in predstave. Tako si boste zagotovili udobne sedežne garniture po vašem okusu in vaših merah ter lep izgled vašega stanovanja. Pri ustrezni izbiri usnjene sedežne garniture iz našega cenika vam vselej dodatno svetujejo tudi naši izkušeni svetovalci ter vam z veseljem pomagajo pri pravi izbiri oblazinjenega pohištva. Obiščite nas v našem prodajnem salonu pohištva, kjer smo za vas razstavili številne vrhunske modele počivalnikov za noge z masažnimi nastavitvami, kvalitetne usnjene sedežne z ležiščem ter drugo stanovanjsko opremo.

 

Izdelava sedežnih garniturHitra in ugodna izdelava sedežnih garnitur po meri

S pomočjo natančne izdelave sedežnih garnitur po meri lahko svoj dom opremite v skladu z lastnimi željami in predstavami. V našem podjetju Lido vam pri izbiri najprimernejših usnjenih sedežnih z ležiščem z veseljem tudi svetujemo ter vam tako omogočimo nakup ali izdelavo najpopolnejše udobne sedežne garniture za vaš dom. Poleg kotnih usnjenih sedežnih si lahko izberete tudi luksuzne počivalnike za noge, ki vam z masažnimi nastavitvami vselej zagotovijo maksimalno sprostitev ter udobje. Priskrbite si bolj zdrav in ekološko prijazen počitek z našimi trpežnimi in udobnimi sedežnimi garniturami že danes ter si oglejte naš raznolik cenik oziroma katalog ponudbe!

 

Moderne in udobne usnjene sedežne garniture

Pri izdelavi sedežnih garnitur po meri se lahko odločate med pestro paleto barvnih odtenkov, različnih materialov ter med specifičnimi dimenzijami in si tako zagotovite najustreznejšo moderno sedežno garnituro za vaš dom. Izdelava specifičnih sedežnih garnitur poteka pri našem strokovnem podjetju Lido hitro in natančno v skladu z vašimi željami, končan izdelek pa vam v najkrajšem možnem času pošljemo na želen naslov. Obiščite nas torej v našem prodajno razstavnem salonu pohištva ter si z našo pomočjo opremite sanjsko stanovanje, ki ste si ga od nekdaj želeli!

 


Lido d.o.o.| Izdelava sedežnih garnitur, sedežna garnitura po meri, usnjene sedežne - Povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Lesno Brdo 55
1360 Vrhnika
Delovni čas
Zimski čas od 9:00 do 19:00 Poletni čas od 9:00 do 20:00 Sobota od 9:00 do 15:00
Spletna stran
E-pošta
+386(0)1 750 24 06
080 20 18
Seznam fraz
Izdelava sedežnih garnitur, sedežna garnitura po meri, usnjene sedežne
ZEMLJEVID