Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Pomlajevanje

Lasersko pomlajevanje obraza in fotopomladitev z IPL tehnologijo

 Lasersko pomlajevanje obraza , za mladostni videz. Danes je trend, da sil judje želimo biti mladi, imeti mladostni videz. Eliksirja za večno mlad videz ali za pomlajevanje še ni . Lahko pa obiščete salone kozmetike, v katerih bomo poskrbeli za pomladitev vašega obraza in telesa. Pomladitev obraza ali fotopomlajevanje v salonih kozmetike.  Pomlajevane z IPL tehnologijo ali z laserjem. Odst

Lasersko pomlajevanje obraza - najboljši način za nekirurško pomlajevanja obraza. Zelo učinkovit način pomlajevanja obraza je varen, neboleč in dolgotrajen. 
Napeta koža na obrazu je dosegljiva s storitvami Lassana. Mi vam lahko pomagamo z različnimi tretmaji do napete kože na obrazu z nekirurškim pomlajevanjem.
Pomlajevanje kože na obrazu vam omogočamo preko strokovne storitve v Kozmetičnem salonu Nika, kjer vam nudimo visoko učinkovite postopke za glajenje gub.
Fotopomlajevanje obraza je zelo sodobna in tehnološko izpopolnjena tehnika laserskega pomlajevanja kože na obrazu. Z njim odpravimo gube, pigmente, brazgotine in ostale poškodbe, ki se rade pojavijo na obrazu.
Lifting obraza, ki za pomladitev kože, ne zahteva kirurškega posega. Naravni lifting obraza in vratu z linijo izdelkov Hyaluron Lift kozmetike Afrodita.
Pomlajevanje obraza je sestavljeno iz različnih nebolečih terapij. Privoščite svoji koži ponoven sijaj v najlepši luči.
Mezoterapija obraza je hitra in učinkovita metoda pomlajevanja kože. Odstranjevanje gub še nikoli ni bilo tako preprosto - Lassana.
Bliža se poletje in vedno več žensk in nekaj moških se sprašuje kako se znebiti celulita. V Sensu Vam nudimo masaže proti celulitu, ki Vam bodo pomagale pri boju proti celulitu. Naj bo celulit na nogah samo še preteklost!
Pomlajevanje obraza tudi z nekirurškimi metodami: pomlajevanje kože je neboleč postopek, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta. Pomlajevanje obraza vsaj 2x letno.
Pomlajevanje obraza s pomočjo laserja predstavlja učinkovito rešitev za glajenje gub na koži. Ta nekirurška metoda pomladitve kože vam povrne mladosten videz.
Fotopomlajevanje vam hitro in neboleče povrne mladosten videz. Odstrani gube na obrazu in okrog oči.
Žal se času ter staranju ne moremo upreti, posledice pa so na našem telesu vidne predvsem na koži. Gube na obrazu so tako najbolj viden znak staranja, v našem salonu pa se znamo zoperstaviti tudi njim. S pomlajevanjem obraza bo vaša koža sijoča, zdrava, mladostna, predvsem pa brez gub. Vabljeni!
Naravni lifting obraza je sedaj dostopen po ugodni ceni. Rezultati so vidno takoj. Vaš obraz bo zares videti mlajši. 
Pred laserskim liftingom srednjega dela obraza kožo navlažimo z mikroiglami, da postane koža elastična. Naš postopek in njegova cena sta dosegljiva za vsakogar!
Nudimo lasersko pomlajevanje obraza, ki je za razliko od kirurškega pomlajevanja neagresivno ter varno. Tehnika je primerna za vse tipe kož, učinkovita pa je pri glajenju gub, starostnih pegah, neenakomernem tenu kože ter poškodovani koži. 
Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo za odpravljanje gub na obrazu. Postopek združuje radiofrekvenco obraza in uporabo infrardeče svetlobe.
Pomlajevanje obraza v kozmetičnem salonu za mladosten videz vaše kože na obrazu. Naročite se na lasersko pomlajevanje kože še danes.
Kozmetični salon Lassana v Ljubljani nudi številne tretmaje za pomlajevanje obraza. Nekirurški lifting obraza je mnogo manj tvegan kot bolj invazivna različica. Lifting obraza vam lahko izvede tisti izvajalec, ki mu najbolj zaupate.
Gube na obrozu, na vratu predvsem okoli oči so znaki staranja. Vsi si želimo mladostni videz. Kozmetični salon Nika, Kamnik poskrbi za fotopomlajevanje obraza in za izbris let. Z vašim novim mladostnim videzom boste poželi komplimente o vaši lepoti in o vaši mladosti. Fotopomlajevanje izvajamo s tehnikami, ki so koži prijazne, Lasersko pomlajevanje kože na obrazu, in IPL tehnike
Pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo koži povrne zdrav, sijoč in mladosten videz. Privoščite si jo v BM studiu v Ljubljani.