Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Pomlajevanje

Lasersko pomlajevanje obraza in fotopomladitev z IPL tehnologijo

 Lasersko pomlajevanje obraza , za mladostni videz. Danes je trend, da sil judje želimo biti mladi, imeti mladostni videz. Eliksirja za večno mlad videz ali za pomlajevanje še ni . Lahko pa obiščete salone kozmetike, v katerih bomo poskrbeli za pomladitev vašega obraza in telesa. Pomladitev obraza ali fotopomlajevanje v salonih kozmetike.  Pomlajevane z IPL tehnologijo ali z laserjem. Odst

Žal se času ter staranju ne moremo upreti, posledice pa so na našem telesu vidne predvsem na koži. Gube na obrazu so tako najbolj viden znak staranja, v našem salonu pa se znamo zoperstaviti tudi njim. S pomlajevanjem obraza bo vaša koža sijoča, zdrava, mladostna, predvsem pa brez gub. Vabljeni!
Fotopomlajevanje vam hitro in neboleče povrne mladosten videz. Odstrani gube na obrazu in okrog oči.
Pomlajevanje obraza je sestavljeno iz različnih nebolečih terapij. Privoščite svoji koži ponoven sijaj v najlepši luči.
Cena liftinga obraza je odvisna od kvalitete uporabljenih produktov. V salonih Lassana uporabljamo zgolj najbolj kvalitete kreme za nego obraza.
Glajenje gub: fotopomlajevanje gub na obrazu. Odstranite gube na čelu in gube okoli oči z ELOS tehnologijo ali redno masažo obraza. Brez kirurgije do mladostnega videza. Vaša koža na obrazu bo ponovno mladostna.
Mezoterapija obraza je hitra in učinkovita metoda pomlajevanja kože. Odstranjevanje gub še nikoli ni bilo tako preprosto - Lassana.
Pomlajevanje kože na obrazu vam omogočamo preko strokovne storitve v Kozmetičnem salonu Nika, kjer vam nudimo visoko učinkovite postopke za glajenje gub.
Pomlajevanje obraza tudi z nekirurškimi metodami: pomlajevanje kože je neboleč postopek, rezultat pa bo trajal tudi do enega leta. Pomlajevanje obraza vsaj 2x letno.
Fotopomlajevanje z ELOS tehnologijo za odpravljanje gub na obrazu. Postopek združuje radiofrekvenco obraza in uporabo infrardeče svetlobe.
Strokovnjaki iz podjetja Lassana vam opravijo mezoterapijo z mikro-iglami, ki je učinkovit in hiter način za mladosten videz.
Pomlajevanje obraza v kozmetičnem salonu za mladosten videz vaše kože na obrazu. Naročite se na lasersko pomlajevanje kože še danes.
Lasersko pomlajevanje obraza - najboljši način za nekirurško pomlajevanja obraza. Zelo učinkovit način pomlajevanja obraza je varen, neboleč in dolgotrajen. 
Pri BM Studio lahko v zelo kratkem času dosežete neverjetne učinke z najsodobnejšo tehnologijo ELOS laserskega pomlajevanja obraza.
Če se želite učinkovito znebiti gub okoli oči se oglasite v enem izmed številnih Lassaninih kozmetičnih in frizerskh salonov v Ljubljani, kjer vam bomo s pomočjo nekirurških posegov, kot mezoterapijo, lahko pomagali.
Glajenje gub s pomočjo neinvazivnih postopkov, kot lasersko terapijo ELOS ali kisikovo terapijo, ki jo izvajamo v salonih Lassana v Ljubljani.
V salonu Lassana vam nudimo tudi lifting obraza s pomočjo mezoterapije. Nekirurški lifting obraza je učinkovit in enostaven.
Pomlajevanje obraza z ELOS tehnologijo koži povrne zdrav, sijoč in mladosten videz. Privoščite si jo v BM studiu v Ljubljani.
Gube na čelu posledica staranja in zunanjih obremenitev, ki jim je koža na obrazu najbolj izpostavljena. Nekirurški lifting obraza z laserjem med najbolj priljubljenimi. 
Kozmetični salon Lassana v Ljubljani nudi številne tretmaje za pomlajevanje obraza. Nekirurški lifting obraza je mnogo manj tvegan kot bolj invazivna različica. Lifting obraza vam lahko izvede tisti izvajalec, ki mu najbolj zaupate.
Pomlajevanje obraza s pomočjo laserja predstavlja učinkovito rešitev za glajenje gub na koži. Ta nekirurška metoda pomladitve kože vam povrne mladosten videz.