Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža > Drenaža

Ročna limfna drenaža za regeneracijo in odpravo celulita. Masaža - Ljubljana in drugi kraji.

Ročna limfna drenaža za zdravljenje kožnih nepravilnosti, odpravo celulita in regeneracijo. Ročna limfna drenaža - masaža Ljubljana in ostala slovenska mesta.

Ročna limfna drenaža se izvaja pri odpravljanju celulita, pri zatekanju nog, pri zdravljenju aknaste kože, po operativnih posegih, pri nosečnicah, razstrupljanju telesa ter oblikovanju telesa. Limfna drenaža in druge kozmetične storitve - Kozmetični studio Lotos.
Limfna drenaža za oblikovanje telesa. Limfna drenaža za odpravljanje celulita in sprostitev. Limfna drenaža ali druga masaža. Ljubljana, Kozmetični salon Eva.
Imate otekle noge? Ali je vaša koža zaznamovana z aknami? Imate kot večina žensk težave s celulitom? Priporočamo vam ročno limfno drenažo, saj le-ta odpravi vse naštete težave. Privoščite si antistresno masažo pri Kozmetičnem salonu Nika v Kamniku.
Ročna limfna drenaža nog, obraza in ostalega telesa. Učinkovit anticelulitni tretma po načelih limfne drenaže.
Metoda, pri kateri s posebno tehniko odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnega prostora, se imenuje limfna drenaža. Če so vaše noge boleče in otečene ali pa če ste pogosto zabuhli v obraz, ste vabljeni v Kozmetično masažni salon Am v Ljubljano.
Limfna drenaža z nežnim glajenjem vpliva na limfni sistem, ki skrbi za odplavljanje in odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa. Limfna drenaža po dr. Voddru je nežna in krepi imunski sistem, zato je priporočljiva za vsakogar.