Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Privoščite si masažo telesa v Ljubljani. Vabljeni na odlične thai masaže v Sense Wellness Club.
Klasična masaža, tudi švedska masaža, je najbolj razširjena oblika masaže. V Ljubljani hiša dobrega počutja ponuja različne masaže, med njimi je tudi masaža z zelišči.
Anticelulitna masaža – učinkovita masaža proti celulitu s posebnimi prijemi. Anticelulitni tretma – za odpravo celulita potrebnih več faz.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Iščete nekaj posebnega za uživanje v dvoje? Privoščite si tajsko masažo. Za popolno sprostitev in razvajanje nas obiščite v Sense Wellness Clubu.
Masaža hrbta – tako klasična kot terapevtska masaža uspešno odpravljata tako lažje kot težje bolečine v hrbtu.
Tajska masaža v Ljubljani vam je na voljo v številnih različicah in po ugodnih cenah. Poiščite možnost, ki vam ustreza, in si privoščite popolno sprostitev. 
Masaža obraza in posebna masaža obraza proti gubam bodo vašo kožo naredile napeto in mladostno. Naročite se na lifting masažo obraza v Ljubljani še danes.
Vzemite si trenutek zase in si privoščite sprostitveno masažo telesa. Preverite ugodne cene in nas obiščite v našem salonu.
Masažni salon Onzonthai Ljubljana – poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi najbolj sproščujoča antistresna masaža telesa v Ljubljani.
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Terapevtska masaža. Boleč komolec, križ, zapestje, zvin gležnja in druge poškodbe - terapevtska masaža pomaga tudi ob artrozi in omotici. Obiščite nas v Ljubljani. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Tajska masaža in drugi thai tretmaji v Onzonthai na Rudniku v Ljubljani so cenovno ugodni a kljub temu kvalitetni. Izkoristite tudi našo izjemno happy hour ponudbo med 10. in 14. uro.
Masaža hrbta za boljše počutje. V Sense Wellness Clubu lahko izbirate med različnimi vrstami masaž - masaža hrbta, filipinska in thai masaža ter ročna masaža.
Masaža po vaši meri. Aromaterapija masaža, havajska masaža, masaža s čokolado in druge sprostilne masaže. Kozmetični salon Nika.
Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje – redna masaža in jacuzzi ga bosta še utrdila.  Jacuzzi in masažna kad (whirpool) na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Z anticelulitno masažo do hitre in učinkovite izgube celolita. Odprava celulita je lahko prijetna, zato se prepustite užitku.
Masaža stopal in nog pomaga pri zagotavljanju dobrega fizičnega in duševnega počutja, saj stopala predstavljajo naše telo v malem. 
Odločite se za odlično ročno masažo v Sense Wellness Clubu v Ljubljani. Nudijo tudi nege obraza, depilacije,...
Ne zamudite rednih posebnih akcij na različne masaže. Do ugodne cene tajske masaže!