Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Lepota in zdravje > Masaža

Masaža. Masaža telesa ali masaža posameznih delov telesa

Masaža. Naj bo strokovno izvedena masaža vaša naslednja izbira. V naši rubriki »masaža« lahko izbirate med najkakovostnejšimi saloni, pri katerih je masaža sinonim za kakovost.

Vzemite si trenutek zase in si privoščite sprostitveno masažo telesa. Preverite ugodne cene in nas obiščite v našem salonu.
Ste tudi vi eden izmed mnogih, ki vam stres povzroča težave in greni življenje? Nekateri so že odkrili, da antistresna masaža blagodejno vpliva na njihovo počutje. Oglasite se v Kozmetičnem salonu v Duplici pri Kamniku in se prepričajte tudi sami.
Nudimo vam masaže v dvoje. Preverite našo stran in ugoden cenik.
Tako jacuzzi kot masažna kad bosta poskrbela za vaše telo in duševno zdravje – redna masaža in jacuzzi ga bosta še utrdila.  Jacuzzi in masažna kad (whirpool) na voljo v razstavnem salonu v BTC Ljubljana.
Salon masaže Onzonthai, tako kot številni drugi masažni saloni v Ljubljani, izvaja različne vrste masaž. Darilni bon za masažo odlična ideja za darilo.
Masaža hrbta (masaža hrbtenice) in terapevtska masaža hrbta se priporočata za odpravljanje različnih težav. Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta lajšata bolečine in izboljšata počutje. Tudi masaža telesa za sprostitev. Fizioterapija z izkušeno fizioterapevtko. Fizioterapevtski center Barbara Purkart, Ljubljana
Sense Club iz Ljubljane vam nudi sproščujočo tradicionalno tajsko masažo hrbta in drugih delov telesa z olji ali brez. 
Obiščite Onzonthai in preizkusite blagodejne učinke antistresne masaže glave.
Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin ali odpravo stresa. Vabljeni tudi v naš masažno-kozmetični salon. Sense Wellness Club, Ljubljana 
Pogosto čutite bolečine v hrbtu ali vratu? Priporočamo vam terapevtsko masažo hrbta v salonu Sense, kjer bomo poskrbeli za sprostitev in odpravo bolečin. 
Imprint d.o.o. je zastopnik za masažne stole svetovno znanih proizvajalcev SANYO, INADA in Interactive Health, ki jih med drugim odlikuje tehnologija Human Touch.
Masaža hrbta za boljše počutje. V Sense Wellness Clubu lahko izbirate med različnimi vrstami masaž - masaža hrbta, filipinska in thai masaža ter ročna masaža.
Tradicionalna tajska masaža in ostale thai masaže v Onzonthai Ljubljana Rudnik pripomorejo k boljšemu zdravju in počutju. 
Masaža za nosečnice za blaženje stresa in izboljšanje počutja. Obiščite nas v našem salonu, kjer si lahko privščite vrsto drugih masažnih storitev.
Ste vedeli, da lahko čokolado uporabite tudi v druge namene in ne le kot priboljšek? Čokoladna masaža je odlična tako za telo kot tudi za duha, saj vas bo povsem sprostila. Lahko si jo privoščite sami, prav tako pa jo lahko nekomu podarite za darilo. Oglasite se v Kozmetičnem salonu Nika v Duplici pri Kamniku.
Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu, Ljubljana. Klasična masaža telesa, hrbta, nog kot tudi druge, na voljo v centru Ljubljane. Najbolj ugodne masaže v mestu, v osebnem wellnessu, kjer se počutite sproščeno in udobno.
Pri antistresni masaži se posebej posvetimo vaši glavi, hrbtu, vratu in ramenom. Rešite se vsakdanjega stresa z blagodejno masažo v Onzonthai v Ljubljani.
Tajska masaža obraza proti gubam je zelo priljubljena lepotna terapija, ki upočasni proces staranja kože. Predvsem pa poskrbi, da je koža znova čvrsta, sijoča in mladostna.
Odločite se za odlično ročno masažo v Sense Wellness Clubu v Ljubljani. Nudijo tudi nege obraza, depilacije,...
Anticelulitna masaža spodbudi cirkulacijo, pomaga pri obnavljanju telesa in aktivira limfni sistem.