Pošlji povpraševanje

Modna frizura za lase vseh vrst

V frizerskih salonih Lassana vam nudimo nego las in modne frizure, ki ustrezajo strukturi in kakovosti vaših las, klasično in modno striženje ter oblikovanje vseh vrst priložnostnih modnih pričesk. Lahko se odločite tudi za niansiranje ali barvanje las s kakovostnimi lasnimi barvami. Prav tako izvajamo trajno kodranje z več vrstami preparatov, ki bodo ohranili vitalnost in lesk vaših las, naredili pa odlično modno frizuro. Med dodatno ponudbo smo za vas pripravili še shiatsu masažo lasišča, ličenje in manikiro, podaljševanje nohtov in klasično britje. Storitve nudimo tudi v udobju vašega doma, tako da svoje kratke modne frizure dobite brez hitenja v salon. Vsem blondinkam z veseljem uredimo modne blond frizure.

modne ženske frizure

Modne ženske frizure za super videz

Naši frizerji in pedikerji vam nudijo širok spekter kvalitetnih storitev in vam ustvarijo čudovito modno frizuro. Znanje izpopolnjujemo doma in v tujini pri priznanih frizerskih hišah kot sta Tony&Guy in Vidal Sassoon, ki so velika imena glede modne frizure. Ustanovili smo izobraževalni center Lassana Akademija, kjer se v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki in kreativnim timom izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke glede modnih pričesk. Naš kreativni tim dvakrat na leto predstavi tudi kolekcije kratkih modnih frizur, ki nastanejo izpod škarij in čopičev naših frizerjev. Če potrebujete modne ženske frizure, smo torej pravi naslov.

kratke modne frizure

Modne ženske frizure za čudovit večer

Obiščite nas v enem izmed naših salonov in se sami prepričajte o kakovosti naših storitev in videzu z našimi modnimi frizurami! Nudimo vam modno striženje, niansiranje in barvanje, oblikovanje modnih frizur za različne priložnosti, shiatsu masažo lasišča, podaljševanje in trajno kodranje las ter ostale dodatne storitve. Modne ženske frizure nudimo vsem, ki jih čaka morda pomemben večer in želijo uglajen videz. Za vse, ki imate blond lase, predlagamo naše modne blond frizure, ki bodo nedvomno poudarile vašo lepoto. Prepričajte se z obiskom pri nas.

POMAGAMO VAM IZBRATI NAJBOLJ PRIMERNO KRATKO FRIZURO