Pošlji povpraševanje

Mezoterapija obraza - mladostna in sijoča koža

Mezoterapija obraza v salonu Lassana je hitra in učinkovita metoda pomlajevanja kože. Rezultat, ki jih prinaša mezoterapijaMezoterapija obraza - odstranitev gub na obrazu obraza je mladosten, sijoč in svež videz kože ter zglajene gubice. Mezoterapijo obraza opravljamo z mikro-iglami, s pomočjo katerih vnašamo v kožo hranilne snovi, ki spodbuja nastanek kolagena in elastena, ta pa pomaga, da se celice ponovno obnavljajo. Koža obraza se tako, s pomočjo mezoterapije obraza, navlaži, hitreje regenerira in postane bolj elastična. Mezoterapija obraza je odličen način pomlajevanja kože brez kirurških posegov. S samo osmimi tretmaji mezoterapije obraza, bo vaša koža bolj sijoča, sveža in mladostna. Mezoterapijo obraza nudimo moškim in ženskam, ne glede na starost. Mezoterapija obraza je varen, enostaven, hiter in razmeroma neboleč način pomlajevanja kože. Z zagotovostjo si upamo trditi, da proces mezoteropije obraza ne vpliva na krvni sistem, prav tako med opravljanjem ali po tretmaju mezoterapije obraza ni možna zastrupitev, saj metoda ni invazivna. Poleg mezoterapije obraza se lahko odločite še za mezoterapijo na rokah, vratu in dekolteju.

Odstranjevanje gub - Z Meso Re-Vitalize med

Odstranjevanje gub omogočamo z metodo meso re-vitalize med. Metoda je hitra, učinkovita in relativno neboleča. Odstranjevanja gub poteka tako, da z mikro-iglami do 0,3 mm vnašamo naravne sestavine v kožo. Koža je po končanem tretmaju elastična, sijoča in mladostna. Odstranjevanje gub še nikoli ni bilo tako enostavno. Oglasite se pri nas in poskrbeli bomo za zdrav videz vaše kože.

MEZOTERAPIJA ZA ODSTRANITEV GUB NA OBRAZU

Gube na obrazu - so preteklost

Imate gube na obrazu? Recite jim zbogom! Gube na obrazu bodo po obisku našega salona samo še preteklost. Naročite se na predhoden pregled in svetovanje, in pomagali vam bomo, da bo vaša koža na obrazu zasijala brez vsakršne gube! Izbirate lahko med različnimi nekirurškimi liftingi obraza:

  • Meso Re-Vitalize med - tretma glajenja gub na čelu
  • Meso Re-Vitalize med - tretma za zrelo kožo
  • Meso Re-Vitalize med - tretma, ki kožo ščiti in regenerira

Lassana| Mezoterapija obraza, gube na obrazu, odstranjevanje gub - povezave do naše spletne strani: