Pošlji povpraševanje

Lifting obraza

Obraz je velik dejavnik samozavesti, zato morate zanj skrbeti in ga negovati. Včasih je dovolj, da le malo spremenite način življenja ali prehrano, včasih pa je potrebno razmisliti o čem drugačnem.

Nekirurški lifting obraza je vrsta pomlajevalne terapije, ki poteka hitro, neboleče in enostavno ter zelo hitro zgladi vaše gube. Pri postopku liftinga obraza se uporabljajo mikro igle, kar imenujemo mezoterapija. To je naravni lifting obraza s katerim pomlajujemo kožo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. Je popolnoma naravna in izjemno efektivna metoda, pri kateri so rezultati zelo hitro opazni. Te vrste nekirurški lifting obraza je primeren za ženske in moške vseh starosti. S pomočjo mezoterapije bo vaša koža obnovila celice in se regenerirala. Zaradi povečanega nastajanja kolagena koža postane bolj elastična in vlažna, kar bo zgladilo vaše površinske gube  in koža bo dobila sijaj. Cena liftinga obraza je zanemarljiva glede na to,  da bo vaša koža ponovno dobila sijaj, izginile bodo gube, utrujen izgled kože in posledice izpostavljanja sončnim žarkom. S pomočjo liftinga obraza vaša koža ne bo več ohlapna, saj bo znova prekrvavljena in zadostno oskrbljena s kisikom. Postopek naravnega liftinga obraza ni boleč, morda je na trenutke le malo neprijeten, vendar ga opravljajo izkušeni in strokovno usposobljeni strokovnjaki, zato je vsaka skrb odveč. Sprejmite odločitev in se naročite na prvi pregled in posvet.

Naravni lifting obraza

Kaj je lifting obraza?

Potek nekirurškega liftinga obraza/mezoterapija

Lifting obraza ali mezoterapija je neinvaziven postopek, ki poteka tako, da z zelo tanko iglo vbrizgavamo aktivne sestavine na tista mesta kože, kjer jih primanjkuje. Zaradi hitrega efekta in ugodne cene liftinga obraza je to ena izmed najpriljubljenejših oblik pomlajevanja tudi pri nas. Ne smemo pozabiti omeniti, da je to ena izmed najvarnejših oblik naravnega liftinga obraza, ki jo izvajajo usposobljeni strokovnjaki na svojem področju. Če boste želeli, lahko pri izvajanju postopka liftinga obraza uporabimo lokalno anestezijo, kar pa navadno ni potrebno, zato jo pri prvem tretmaju odsvetujemo. Stranskih učinkov pri nekirurškem liftingu obraza praktično ni ali pa so minimalni. V redkih primerih se lahko začasno spremeni ten kože ali ostane rahla otopelost na majhnih področjih, vendar le za kratek čas. Možno je, da boste takoj po postopku liftinga obraza čutili pekoč občutek na mestih vbodov, vendar so vse te posledice kratkotrajne in že isti ali naslednji dan bodo izginile.

Mezoterapija je učinkovita in hitra metoda, ki spada med naravne, nekirurške liftinge obraza. Zaradi svoje učinkovitosti je vedno bolj iskana tudi pri nas in je vedno bolj priljubljena.

Ugodna cena liftinga obraza

Pomlajevanje obraza

Ker je v današnjem času izgled zelo pomemben, je potrebno pravočasno začeti ter redno skrbeti za svoj videz. Vaš obraz lahko pomladimo tudi s pomočjo lifting masaže obraza in vaša koža bo postala čvrsta in lepa. Prezgodnje staranje kože je danes težava mnogih, saj vsakodnevni stres naredi mnogo škode tudi obrazu. S pomočjo lifting masaže obraza, bo vaša koža hitro izgledala skrbno negovana in napeta, vaš videz pa bo mladosten in svež. Dejavniki, kot so slaba prehrana ali hormonsko neravnovesje, vplivajo na izčrpan in ohlapen videz kože bolj kot se zavedate. Če se boste poslužili naših metod kot so fotopomlajevanje, učvrščevanje kože z laserjem, različnih neg obraza ali liftinga masaže obraza boste ponovno izgledal zdravi in polni življenja. Zelo učinkovita metoda liftinga obraza je tudi lasersko pomlajevanje, s katerim se boste znebili pigmentnih madežev, brazgotin in gub, saj bo koža na naraven način pridobila več elastičnosti. Dobro je vedeti, da se je po uporabi vsakega tretmaja oz. naravnega liftinga obraza, vsaj kakšen dan pametno izogibati sončnim žarkom. 

Več o laserskem pomlajevanju obraza >>