Pošlji povpraševanje

najboljpi frizerski salon v centru Ljubljane

Frizerski saloni Ljubljana - kraj, kjer vas čaka najboljši frizer v Ljubljani

Frizerski saloni Ljubljana oziroma veriga salonov v Ljubljani Lassana so kraji, kjer boste deležni profesionalne obravnave in strokovnega svetovanja o negi las. Vsi vemo, da je dobrega frizerja težko najti in prav zato je pomembno dobro premisliti, komu bomo zaupali takšno delo. Vsaka stroka ima specifične lastnosti, frizerstvo pa je poklic, ki zahteva zanesljivega, profesionalnega in strokovno usposobljenega delavca, ki ne le, da svoje delo obvlada do potankosti, ampak ima tudi občutek za ljudi in smisel za estetiko. V naših salonih so zaposleni samo najboljši strokovnjaki s svojega področja, ki imajo s frizerstvom dolgoletne izkušnje, svoje znanje pa nadgrajujejo v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaku. Frizerski salon Ljubljana center in ostali naši saloni združujejo kakovost in strokovnost, predvsem pa kreativnost in ugoden cenik storitev. Dober frizer v Ljubljani že čaka na vas, da ga obiščete. Prepričani smo, da boste domov odšli zadovoljni in nasmejani.


Kakšen mora biti dober frizer?

Kot smo že omenili, je dobrega frizerja težko najti. Ko pa ga enkrat najdemo, ga ne smemo izpustiti iz rok. Marsikdo, ko enkrat najde svojega najboljšega frizerja, tega dela ne bo zaupal več nobenemu drugemu. Vas zanima, kakšen mora biti dober frizer? V Ljubljani oziroma v naših frizerskih salonih v Ljubljani vam lahko to pokažemo. Dober frizer v Ljubljani, ki dela v enem izmed naših salonov, ima rad delo z ljudmi. Je odličen poslušalec in sogovornik, ki vedno upošteva vaše želje in zahteve, hkrati pa vam svetuje, kaj vam najbolj pristaja in na kakšen način bo poudaril vašo lepoto in vašo osebnost. Najboljši frizer v Ljubljani bo glede na obliko vašega obraza in glave ter glede na vašo osebnost za vas izdelal frizuro, ki vam bo popolnoma pristajala. Frizerski saloni Ljubljana združujejo visokokakovostne storitve in profesionalen pristop po konkurenčnih cenah in ceniku. Obiščite nas v frizerskem salonu v centru ali katerem od ostalih salonov v Ljubljani in dokazali vam bomo, da smo kraj, kamor se boste z veseljem radi vračali.

KAJ JE ZA VAS DOBER FRIZER, KI GA NAJDETE V LJUBLJANI?


Kaj pa cena storitev?

Frizerski saloni Ljubljana oziroma frizerski salon Ljubljana center ponujajo na enem mestu različne frizerske storitve (moško in žensko striženje, otroško in najstniško striženje, modno barvanje s permanentnimi barvami in prelivi, različne tehnike pramen, svetljenje las, nega las, trajno kodranje in ravnanje las, kodranje in ravnanje las, različne fen pričeske, svečane pričeske in spletanje kitk, masaža lasišča, oblikovanje obrvi, barvanje obrvi in trepalnic, aromaterapija, britje glave itd.). Poleg frizerskih storitev pa vam nudimo tudi pedikuro, manikuro, pomlajevanje obraza, ličenje itd. Cenik storitev v frizerskih salonih v Ljubljani je konkurenčen, storitve pa opravljene na visokem kakovostnem nivoju. Delo poteka v prijetnem ambientu, kjer vas bomo med čakanjem razveselili s kavico ali kakšnim prigrizkom.

dobri frizerski saloni v Ljubljani


Prekrasne frizure za mlade in stare

Frizerski saloni Ljubljana Lassana imajo več kot 60 letno tradicijo. K nam se vračajo zadovoljne stranke vseh generacij, saj poskrbimo tako za klasične frizure kot za tiste malo bolj drzne. Ne glede na to, kakšna bo vaša frizura, pomembno je, da jo znate nositi. To pomeni, da morate vedeti tudi, kako negovati svoje lase. Pri tem vam bodo pomagali naši frizerji s strokovnimi nasveti. Prepričani smo, da boste v enem od naših frizerskih salonov v Ljubljani in centru Ljubljane našli dobrega frizerja - pa ne le dobrega, ampak najboljšega.


Podjetje s tradicijo

Na področju frizerstva imamo dolgoletno tradicijo, naši saloni pa se nahajajo po celi Ljubljani, tudi v centru. Frizerski saloni v Ljubljani so kraj, kjer ne boste dolgo čakali na novo frizuro, kraj, kjer vas bodo v prijetnem ambientu dočakali nasmejani in prijazni delavci, ki se bodo popolnoma posvetili vam in vaši frizuri. Frizerski salon Ljubljana center in ostali saloni so kraj, kamor se boste z veseljem radi vračali.