Pošlji povpraševanje

Kakovostna notranja steklena vrata s podbojem po konkurenčnih cenah

Morda opremljate stanovanje in ne veste kakšna notranja vrata bi izbrali? Možnosti so različne in skorajda neomejene. Vseeno pa je odvisno v kakšnem stilu imate opremljeno notranjost in kakšna kombinacija bi bila najprimernejša, saj obstajajo določena pravila - drobni triki, ki naredijo bivanje še prijetnejše. Notranja steklena vrata lahko vgradite praktično k vsakem stilu notranjega interierja, saj odlično pristajajo tako k opremi klasičnega kot modernega videza, so namreč elegantna in izjemno estetska. Če je stanovanje majhno, bodo steklena vrata prostore optično povečala, da bodo ti videti zračni in odprti. Bivanje bo prijetno in stanovanje ne bo dajalo vtisa utesnjenosti. V zadnjih letih pri preurejanju oz. renoviranju lastniki pogosto rušijo notranje stene, saj vsi želijo velike in odprte prostore, kar pa ni mogoče če so te nosilne. V tem primeru so rešitev steklena vrata, ki skupaj s tistimi, ki vodijo na balkon ali teraso, prostor vizualno povečajo in nudijo dovolj svetlobe. V kombinaciji s svetlim pohištvom bo učinek osupljiv in stanovanje bo videti precej bolj prostorno. Pri majhnih prostorih dajejo možnost odpiranja navzven ali navznoter, da jih je mogoče kar najbolj prilagoditi. V naši ponudbi lahko najdete veliko izbiro steklenih vrat s podbojem, med katerimi boste zagotovo našli primerna za svoje stanovanje ali poslovne prostore. Cene so ugodne, te pa lahko glede na velikost naročila tudi prilagodimo.

Vrhunska in moderna notranja steklena vrata

Steklena vrata s podbojem za vsako stanovanje ali poslovni prostor

Za izdelavo notranjih steklenih vrat uporabljamo kaljeno steklo, saj so njegove lastnosti več kot odlične. Zaradi predhodne toplotne obdelave, ima namreč veliko upogibno in udarno trdnost, poleg tega pa je zelo odporno na temperaturne spremembe. Tudi podboji steklenih vrat se ne odzivajo na razlike v temperaturi, kar pomeni da se ne zvijajo in ne spreminjajo svojih lastnosti. Narejeni so iz visoko kakovostnega materiala, ki ves čas obdrži svojo prvotno obliko. Zaradi slabih podbojev, se pogosto zgodi, da se v sezoni kurjenja vrata težje zapirajo ali se celo sama odpirajo, tega pri našem notranjem stavbnem pohištvu ne boste doživeli. Udarna trdnost po kaljenju stekla je kar štirikrat do petkrat večja kot pred obdelavo, zato je steklo izjemno močno in varno. V primeru da vseeno pride do razbitja, se bo razdrobilo na drobne koščke oz. nastala bo mreža brez ostrih robov. Varnost je zelo pomembna pri notranji opremi, vedno jo postavljamo na prvo mesto, saj želimo izpolniti vse pogoje o varnosti in kakovosti, ki jih zaslužijo naše stranke. Splošno je znano, da navadno steklo ni primerno za notranja vrata, saj izjemno slabo prenaša udarce in ga lahko hitro razbije že slabši prepih. Ob loputanju je še posebej nevarno za otroke saj so deli ki ostanejo izjemno ostri in koničasti, poleg tega pa se ti razletijo po celem prostoru. Posebnost pri izdelavi notranjih steklenih vrat iz kaljenega stekla je njihova priprava, saj je potrebno že pred obdelavo poskrbeti za rezanje, brušenje ter vrtanje, kasneje je mogoče nanje le še tiskati in jih peskati.

Zakaj izbrati steklena notranja vrata in kakšno je vzdrževanje?

Če želite, da se vaša vrata odpirajo in zapirajo neslišno, potem izberite steklena notranja vrata, ki imajo to čudovito lastnost. Kvalitetno izdelana, bodo dolga leta takšna tudi ostala. V ponudbi imamo veliko modelov elegantnih in prefinjenih steklenih vrat s podboji, ki bodo vizualno povezala prostore med seboj in jim nudila zadostno količino svetlobe. Da bodo steklena vrata res prava za vaš dom ali pisarno, vam bomo pomagali z individualnim pristopom in vam svetovali s pomočjo izkušenj, ki smo si jih pridobili v mnogih letih dela. Na kraju samem bomo opravili ogled, da jih bomo lažje prilagodili vašim željam in pogojem, ki jih nudi prostor. Naše storitve torej zajemajo svetovanje, meritve in končno vgradnjo, za katero tudi jamčimo. Pred začetkom izdelave je zelo pomembno, da so meritve izdelane natančno - da poznamo točne dimenzije odprtin, smer v katero se bodo steklena vrata odpirala, vedeti moramo kakšna držala, ključavnico, okovje želi stranka in seveda kakšno naj bo steklo ter podboji - vzorcev je veliko, prav tako modelov vrat.
Naše stranke pogosto sprašujejo kako je s prstnimi odtisi in se bojijo, da se bodo ti na steklu na vratih ves čas poznali. Naj vas pomirimo, da se odtisi na steklu poznajo prav toliko, kot se poznajo na kakšnem drugem materialu. Na vzorčastih ali mat variantah, se ti vidijo celo manj kot na lesenih vratih. Potrebujete le mehko krpo, vodo ali čistilo za steklo in malce dobre volje vsake toliko časa. Vrata bodo v trenutku spet brezmadežna.

Notranja vrata kombinirana s steklom

Poleg notranjih steklenih vrat s podboji, so v ponudbi tudi drugi tipi vrat

Če se ne morete odločiti za popolnoma steklena vrata, imate možnost izbrati vrata v furnirani izvedbi, ki jih s steklom samo kombiniramo. Furnir je na voljo v različnih imitacijah lesa, velikost stekel pa prilagodimo zahtevam stranke. Seveda pa imamo v ponudbi tudi barvna vrata, po katerih stranke zadnje čase vedno bolj sprašujejo. Prebarvamo jih lahko v kakršnokoli barvo boste želeli, da jih boste popolnoma uskladili s stanovanjem.