Pošlji povpraševanje

Moderna notranja vrata s podboji različnih dimenzij po ugodnih cenah

Ustrezno izbrana notranja vrata so izredno pomembna za ekonomično, udobno in prijetno bivanje. So del stavbnega pohištva pri izbiri katerega moramo biti še posebej pozorni, saj gre za dolgoletno naložbo. Z napredkom gradnje in notranjega oblikovanja se je vsekakor spremenila tudi naloga modernih notranjih vrat. Njihov namen ni več le ločevanje prostorov in zagotavljanje varnosti, temveč predstavljajo dodaten estetski element za prehod svetlobe in toplote. Čeprav so vrata pomemben vizualni element v prostoru, njihov izbor najpogosteje narekuje njihova funkcija.

Moderna notranja vrata s podbojem po meri

Pestra ponudba modernih notranjih vrat s podboji v podjetju Larix

V podjetju Larix imamo na voljo najrazličnejša moderna notranja vrata s podboji. Kljub modernim materialom stranke največkrat izberejo klasiko - lesena vrata. Les je okolju prijazen material, ki z naravnim videzom ne posega v prostor in se prilagodi različnim notranjim oblikovnim slogom. Furnirana notranja vrata s podboji Larix odlikujejo periferirana notranjost, visoka kakovost in dolga življenjska doba. Toplino bo vašemu domu dal furnir svetlega javorja ali klasične bukve. Če si želimo prostor optično povečati, ga osvetliti in razvedriti, izberimo v celoti steklena vrata ali takšna z odprtino za steklo. Ker si želimo, da bi naše stranke imele možnost izbire, imamo na voljo še steklena drsna vrata. Izdelana iz 8 mm kaljenega stekla so enokrilna, enokrilna s fiksnim delom ali dvokrilna drsna vrata namenjena manjšim prostorom, kjer bi navadna notranja vrata s podboji zavzela veliko prostora.

Si želite popestriti notranji prostor, a ne veste, kako? Imate mogoče sodobno opremljeno stanovanje in vam manjka le pika na i? Vaše težave lahko rešijo moderna notranja vrata v različnih barvah. Med najpogostejše površinske obdelave lesenih vrat sodi poleg lakiranja z mat lakom in oljenja - barvanje. Tako si ustvarite notranja vrata po meri, ki bodo ustrezala vam in domu. Notranja vrata po meri si lahko zagotovite tudi z izbiro vrat Delta, ki jih popolnoma prilagodimo vašim željam. Kakovostni materiali, napredne kombinacije in dolga življenjska doba so nekatere lastnosti, ki odlikujejo ta priljubljena notranja vrata. Dimenzije moramo pred nakupom natančno določiti, saj je od njih odvisno dobro tesnjenje in zapiranje notranjih vrat. Cenik vrat se razlikuje glede na materiale, vrsto, velikost vrat itd.

Notranja vrata s podbojem in po meri

Cenik modernih notranjih vrat s podboji je odvisen od dimenzij vrat

Verjetno se sprašujete, kako se lotiti nakupa notranjih vrat? Cenik je odvisen od dimenzij, materiala in vrste vrat. Nakup je treba vzeti kot naložbo v dom, ki nam bo služila še vrsto let. Seveda le, če izberemo kakovostna notranja vrata. Dimenzije, material, površina, vrsta podbojev, smer odpiranja, sestava vratnega krila in kljuke so nekatere izmed stvari, na katere moramo pomisliti pred nakupom. V podjetju Larix imamo dolgoletne izkušnje v prodaji vrat, zato vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati prava notranja vrata.

RAZMISLITE TUDI O STEKLENIH VRATIH