PVC okna in vrata

PVC okna in vrataKvalitete, ki odlikujejo PVC okna in vrata Grading Kurent

So vaša okna in vrata že pošteno načeta, skoznje piha hladen piš, cene kurjave pozimi poletijo v višave, zob časa pa je neusmiljeno zdelal tudi njihov videz? Če je tako, potem je skrajni čas za menjavo vaših oken in vrat. Naj vas misel na visok strošek ne prestraši - podjetje Grading Kurent vam namreč nudi kvalitetna PVC okna in vrata po zares ugodnih cenah, kakršnih ne boste našli pri konkurenčnih podjetjih. Poleg nizkih cen želimo izpostaviti tudi vrhunsko kvaliteto, s katero se ponašajo naša PVC okna in vrata. Profili za PVC okna, ki jih izdelujemo v našem podjetju, so izdelek nemškega podjetja Rehau. Visokokakovostni profili zagotavljajo izjemno toplotno in zvočno izolacijo ter protivlomno zaščito. Njihova optimalna konstrukcija in kvalitetni materiali, iz kateri so narejeni, preprečujejo nastanek kondenza, toplotne izgube in zvijanje oken. Kljub njihovi kompleksni sestavi in premišljenemu dizajnu so preprosti za vzdrževanje in čiščenje.

PVC okna in vrata - čiščenje

Čiščenje PVC oken in vrat je enostavno. Uporabite toplo vodo, mehko krpico in nežna čistila brez grobih delcev in razredčil.

ČIŠČENJE PVC OKEN ENOSTAVNO IN HITRO

PVC okna in vrata - barve

PVC okna in vrata lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu, saj so vam na voljo različne barve PVC oken, teksture in dizajni profilov, ki se skladajo z različnimi arhitekturnimi stili. Prilagodite si torej PVC okna in vrata po svojem željah - izberite katerikoli barvni odtenek iz RAL barvne lestvice, odločite se za kaširano folijo (dekorji lesa z brazdasto/gladko površino, Uni-barve) ali pa morda lakiranje v RAL-barvah oz. eloksiranih (metalnih) odtenkih. Poleg tega lahko izbirate med dvema vrstama profilov Rehau, ki se med sabo razlikujeta po določenih lastnostih (več o tem izveste na naši spletni strani, kjer vas čaka katalog PVC oken in vrat).

PVC vrata Grading Kurent so vam na voljo v številnih izvedbah (Classic, Elegant, Moderna,...), ki z zanimivim prepletom PVCja in stekla poskrbijo za nepozaben videz vhoda v vašo hišo.

PVC okna in vrata - cenik

Za cenik PVC oken in vrat nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo, prilagojeno vašim željam in zahtevam.

Grading Kurent d.o.o. | PVC okna in vrata, PVC okna barve, PVC okna in vrata čiščenje - povezave na našo stran: