Vrhunske kuhinje - moderne in funkcionalne kuhinje

Vrhunske kuhinje Erjavec, ki so hkrati tudi moderne in funkcionalne, predstavljajo odlično kombinacijo kakovosti, strokovnosti, dobrega oblikovanja in ugodne cene. V vseh svojih letih obstoja smo veliko časa in truda vložili v razvoj najvišje kakovosti izdelave, učinkovitih proizvodnih metod, visokih okoljskih standardov in odgovornih dobaviteljev. Za kuhinjsko pohištvo namreč velja, da ni dovolj, da je samo moderno, pač pa mora biti tudi dolgoročno uporabno. Vse te odlike so vidne za vsakimi vratci in za vsakim predalom naših kuhinj.

Nakup kuhinje je relativno obsežen projekt, ki ga težko izvedemo brez dobrega nasveta strokovnjaka. V Salonu kuhinje Erjavec so prodajalci izkušeni in se tudi redno izobražujejo. Naše profesionalno svetovanje, podkrepljeno z bogatimi izkušnjami, in 3d izris kuhinje vam bosta močno olajšala sprejemanje odločitev. Svetovali vam bomo pri materialih, razporeditvi in dekoraciji in tudi glede nakupa bele tehnike. Za jedilnico in dnevno sobo pa vam bomo svetovali opremljenost v dizajnu vaše nove kuhinje.


Prednosti moderne kuhinje z otokom

Vrhunske moderne kuhinje z otokom nudijo številne prednosti, še posebno, če kuhinja predstavlja prostor, v katerem se druži celotna družina. Otok tako postane del moderne in funkcionalne kuhinje, kjer celotna družina lahko pripravlja zajtrk in malico ali kuha nedeljsko kosilo.

Na otok je običajno nameščena kuhalna plošča, nad njo pa kuhinjska napa. Včasih je poleg kuhalne plošče nanj nameščeno tudi kuhinjsko korito. Lahko pa je na otoku zgolj en izmed teh elementov, s čimer se praviloma razbremeni del kuhinjskega pulta. Tako pridobimo nekoliko več delovne površine, ki jo včasih zelo hitro zmanjka.

Otok je ločen del kuhinje, okoli katerega lahko razporedimo stole in tako dobimo mizo, na kateri lahko na hitro pojemo zajtrk ali malico ter poklepetamo z ostalimi družinskimi člani. Zelo pomembno je dejstvo, da je ergonomija takšne moderne in funkcionalne kuhinje zelo dobra. Delovni trikotnik je enostaven za vsakega uporabnika.

Moderne kuhinje z otokom sicer zahtevajo nekoliko več prostora v našem bivalnem prostoru, vendar se vam bo nakup tovrstne kuhinje prav gotovo obrestoval.