Poceni kuhinje visoke kakovosti

Poceni kuhinje, ki vam jih nudimo v družinskem podjetju Pohištvo Erjavec, so tudi odlične kakovosti. V podjetju se lahko pohvalimo z bogato tradicijo izdelave najlepših kuhinj, saj že od leta 1971 ponujamo kakovostne a poceni kuhinje. Pri nas najdete tudi jedilnice, dnevne sobe in predsobe po meri.


Poceni kuhinje popolnoma po vaši meri

Če se odločate za prenovo kuhinje in si želite poceni kuhinjo, pri nas najdete najboljšo kombinacijo kakovosti, vizualne dovršenosti in ugodne cene. Na voljo so vam različne vrste kuhinj po meri - lahko se odločate med sodobnimi in tradicionalnimi, si omislite ugodne kuhinje z aparati ali pa se odločite za kakšen artikel iz naše bogate ponudbe odprodaje eksponatov kuhinje.

prenova kuhinjekotne kuhinje

Prenova kuhinje je z našo pomočjo preprosta

Ko se odločamo za prenovo kuhinje ali nakup kuhinje, si običajno želimo poceni kuhinjo s kakovostnim pohištvom in prvovrstno belo tehniko ter ostalimi kuhinjskimi aparati. V podjetju Pohištvo Erjavec smo specializirani za izdelavo kuhinj po meri, zato boste v primeru, da se obrnete na nas, na enem mestu našli strokovno svetovanje, načrtovanje, izdelavo in montažo kuhinje. Torej bo prenova kuhinje povsem preprosta, saj bomo poskrbeli za vse. Ker se zavedamo, da je kakovostno pohištvo le del kuhinje in da kuhinje ni brez kakovostne bele tehnike, lahko pri prenovi kuhinje v naši ponudbi prav tako najdete ugodne kuhinje z aparati.


Mini kuhinje za maksimalni užitek

Če imate za svojo kuhinjo na voljo malo prostora, brez skrbi. V našem podjetju vam pomagamo pri izdelavi mini kuhinje, ki bo kar najbolj učinkovita in tudi estetska. 3D izris, ki vam ga ponujamo, bo omogočil, da boste že pred postavitvijo lahko prepričani o tem, da bo vaša mini kuhinja vsebovala vse, kar potrebujete za udobno kuhanje in druženje v kuhinji. Mini kuhinja je tudi sestavni del poslovnih prostorov, saj doda pridih topline in je hkrati izjemno praktična. Zaupajte nam in nad našimi storitvami ne boste razočarani. Pri nas tudi redno odprodajamo kuhinjske eksponate, kar pomeni, da lahko pri naši tovrstni ponudbi še dodatno prihranite.