Omare za pisarne - pisarniška omara pomemben del pisarniškega pohištva

 

Zavedanje, da k večji učinkovitosti na delovnem mestu prispeva tudi udobno in funkcionalno pisarniško pohištvo, je danes vse večje. Za urejen delovni prostor, da bo vse na svojem mestu ter na dosegu rok, bodo poskrbeli praktični regali, police, predalniki, pisarniška omara ter pisalne mize po meri.

 

MINI KUHINJA V PISARNI

 

Notranja ureditev in oprema garsonjereOmare za pisarne so namenjene v prvi vrsti shranjevanju fasciklov, pa tudi visečih map, knjig, priročnikov in vsega ostalega, kar potrebujemo v pisarni. Omare za pisarne se razlikujejo po višini, njihova prostornina pa je prilagojena kar največjemu izkoristku za shranjevanje. Pisarniška omara je lahko odprta, polodprta ali zaprta, najbolje pa jo je postaviti ob steno, da zavzame čim manj prostora. Za notranjo organiziranost omare za pisarne se največkrat uporabijo police, različno število izvlečnih predalnikov, nemalokrat pa vrata omare za pisarne zaklepamo tudi s ključavnicami.

Ker vse več podatkov shranjujemo na računalnik, je pisarniška omara v pisarni postala odveč. A v marsikateri pisarni še vedno pride prav za shranjevanje starejših fasciklov, map in knjig.

 

POLEG OMAR RAZMISLITE TUDI O KUHINJI

 

Naše garderobne omare odlikuje trdnost, dolgotrajna vrednost in higieničnost

Lesene garderobne omare najdemo v vsakem delovnem okolju, industriji, športnih objektih, zdravstvenih in izobraževalnih ustanovah, tako v pisarnah in v vseh vrstah javnih prostorov, saj so zelo koristne za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Naše lesene garderobne omare so cenovno ugodne in po želji izdelane po meri. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih omaric se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Za hitro in enostavno čiščenje se najbolj priporoča suha ali mokra krpa. Garderobne omare je enostavno premestiti z enega mesta na drugo. V primeru manjših mehanskih poškodb se le-te da enostavno popraviti.

 

Garderobne omare so delno izdelane iz masivnega lesa in iverne plošče. Na voljo več vrst lesa, barv in dimenzij. Lesene garderobne omare in garderobne sobe so primerne tako za industrijske objekte kakor tudi za športne centre, bolnice in šole, tudi kot omare za pisarne.

 

Izbirate omare za pisarne ali pa pisalne mize? V podjetju Pohištvo Erjavec je izdelana pisarniška omara primerna za shranjevanje tako v pisarni kot v delavnici. Vabljeni.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
omare za pisarne, lesene garderobne omare, pisarniška omara
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA