Pošlji povpraševanje

Kotne kuhinje iz odprodaje eksponatov - katera bo vaša?

Kotne kuhinje so izmed vseh mogočih modelov najpogostejša izbira v domovih, saj uporabniku prinašajo veliko prednosti. Ponavadi jih postavimo v manjše prostore ali prostore, ki so povezani z drugimi odprtimi stenami, a majhen prostor ni glavno merilo za njihovo izbiro. Kotne rešitve niso nove na trgu, a kljub temu navdušujejo mnoge uporabnike. Z njimi namreč na enostaven način prihranimo precej prostora in si skrajšamo razdaljo med delovno površino, kuhalno ploščo in pomivalnim koritom. Med delom v kuhinji si pač ne želimo dolgih sprehodov od površine do površine! Kotne avtomatsko zmanjšajo prostor med obstoječimi delovnimi površinami ter nam tako olajšajo delo, prihranijo čas in hkrati zmanjšajo utrujenost. Ideje za kuhinje zanje lahko zberemo z ogledom odprodaje eksponatov ali akcij, saj je čisto vsaka kotna kuhinja nekaj posebnega. Odprodaja eksponatov je tako odličen razlog za nakup nove kuhinje, ki smo si je tako dolgo želeli!

Ideje za kuhinje

Koliko prednosti dejansko prinaša kotna kuhinja iz odprodaje eksponatov?

Kotne kuhinje nam poleg prihranka prostora in skrajšanja razdalje med delovnimi površinami omogočajo, da vanje postavimo še jedilnico - mizo in stole. Tako hitro dosežemo estetskost in praktičnost in ponovno prihranimo, saj bomo imeli dva prostora v enem. Obstaja toliko različnih idej postavitev, ki si jih je mogoče ogledati v razstavnih salonih in odprodaji eksponatov, morda pa kar sami dobimo unikatno zamisel, ki jo bomo kasneje uporabili za svojo kotno kuhinjo. Vedno je potrebno najprej pomisliti na razporeditev pohištva in na osvetlitev z naravno svetlobo, seveda kolikor je to v posameznem primeru mogoče. Prostor za pomivanje lahko imamo na eni strani, drugo stran pa rezerviramo za kuhanje. Moderne kotne kuhinje nam omogočajo pester izbor barv in materialov, tako na tleh, kot tudi na stenah. Ustvarimo lahko povsem unikaten izgled, ki ga bomo z velikim ponosom pokazali gostom. Kakovosti kotne kuhinje nikoli ne merimo po njenem izgledu, temveč po tem, kako funkcionalna je in kako poteka delo v njej. Z malo domišljije v vsaki kotni kuhinji najdemo skrite kotičke, v katere postavimo stvari, za katere želimo, da so nam vedno pri roki, a hkrati skrite pred radovednimi pogledi gostov. Pri Kuhinjah Erjavec pravkar poteka odprodaja eksponatov, v kateri najdemo različne tehnološke rešitve.

Vsaka kotna kuhinja je izziv zase, od nas pa je odvisno, kako jo bomo izkoristili

Z malo domišljije je vse mogoče! Kotne kuhinje so neverjetno praktične, vse, kar potrebujemo za njihovo ureditev pa je malce domišljije. Zadnji trendi nam ponujajo veliko različnih tehnoloških rešitev, ki jih hitro izkoristimo sebi v prid. Z ogledom odprodaje eksponatov hitro opazimo vrhunske rešitve - prostorne delovne pulte, ozke izvlečne omare, vgrajene mikrovalovne pečice, izvlečne predale in še in še! Vsako kotno kuhinjo z malo znanja in veliko domišljije spremenimo v funkcionalen del doma.

ideje za kuhinje

Ker si želimo ustvariti dom po meri

Funkcionalne kotne funkcije so lahko zasnovane po meri doma. V tem prostoru se ne pripravlja le hrana, temveč gre za središče doma, ki mu pri sami ureditvi pogosto posvečamo premalo pozornosti, saj se veliko raje osredotočimo na opremljenost dnevne sobe. Kotne kuhinje niso več namenjene le gospodinjam in pripravi hrane, temveč so namenjene čisto vsem družinskim članom, zato jih je potrebno temu primerno opremiti. Ker ima vsaka družina in vsak posameznik svoje navade, se oblikovalci kotnih kuhinj trudijo prepoznati navade in potrebe svojih strank, nato pa pohištvo le-tem prilagodijo. Pri nas vam ponujamo kakovostno pohištvo z izjemno dolgo življenjsko dobo, saj za vas z velikim veseljem ustvarjamo dom. Zagotavljamo neskončne možnosti, pri tem pa v ospredje postavljamo vaše zadovoljstvo in seveda kakovost.