Izdelava moderne kuhinje po meri za vaš življenjski slog

Pohištvo Erjavec je podjetje, specializirano za področje kuhinj in kopalnic ter vodilni oblikovalec in proizvajalec pohištva po meri v Evropi. Naše kuhinje odlikujejo ergonomija in udobnost, popolna zasnova elementov, kakovostni materiali, kot je brezčasni les, neslišnost pri uporabi opreme in sodobna osvetlitev. V našem razstavnem salonu si boste tako med drugim lahko ogledali moderne kuhinje francoskega prestiža, v katerih prevladujeta barvitost in prefinjenost.


Poleg prodaje kuhinj vam v salonu nudimo še veliko več – projektirane, svetovanje, izdelavo in pomoč pri montaži vaše sanjske kuhinje. Izdelava kuhinj po naročilu bo tako potekala po vaših zamislih, željah in glede na zahteve vašega prostora. Seveda pa vam bomo pri projektiranju kuhinje pomagali s profesionalnim svetovanjem, bogatim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Za boljšo predstavo pa vam bomo pred izdelavo vaše sanjske kuhinje brezplačno izrisali 3d izris.

 

IZDELAVA KUHINJE PO NAROČILU


Izdelava kuhinj po meri – zlitje vaših želja z materiali, ergonomijo, uporabnostjo in udobnostjo

Kuhinja z vso svojo čarobnostjo vonjav, barv in ustvarjalnosti je najbolj viden in čuten prostor v našem domu. Ker prostor hkrati uporabljajo vsi člani družine, je kuhinja po meri tako rekoč srce našega doma. Zato ni vseeno, kakšen je videz vaše kuhinje po naročilu. Ker se v njej dogajajo različni delovni procesi, je pomembno, da nam je pri opravljanju teh procesov čim bolj udobno in prijetno. K temu pripomorejo ergonomija, udobnost in popolna zasnova elementov.

Vsak od materialov, ki jih uporabljamo za izdelavo kuhinje po meri, ima svoje prednosti. Melamin in laminat sta dobro odporna proti odrgninam in poškodbam, masivni in furnirani les pa je s svojo trdnostjo, videzom in pridihom narave vedno v koraku s časom. 

Moderne kuhinje po meri ErjavecUgodne cene in bogata izbira kuhinj

Naši svetovalci bodo pozorno prisluhnili vašim željam in potrebam ter na podlagi vašega stila življenja, vaših pričakovanj pa tudi vašega proračuna udejanjili vaše sanje. Odločite se lahko za lesene kuhinje po meri in ostale moderne kuhinje po meri, ki bodo v vaš dom vnesle toplino in vas navdušile s funkcionalnostjo in domiselnimi rešitvami, ki vam jih ponujamo. Izdelava kuhinje po meri vključuje brezplačno svetovanje in 3D izris kuhinje, v našem salonu pa se boste lahko prepričali, da imajo naše izdelane kuhinje po meri tudi ugodne cene.

Vabljeni na našo spletno stran!

 

Pohištvo Erjavec | Izdelava modernih kuhinj po meri – povezava do naše spletne strani:

  • Kuhinje po meri
  • Izdelava kuhinje po meri
  • Moderne kuhinje po meri
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
kuhinje po meri, izdelava kuhinj po meri, moderne kuhinje po meri, kuhinje po meri cene
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA