Pošlji povpraševanje

Lepe kuhinje in ugodne cene za odličen nakup


Kakšne so za vas lepe kuhinje? Zagotovo so to kuhinje, ki so funkcionalne, sodobne in zasnovane po vaših željah in merah vašega doma. Če je bila kuhinja v preteklosti le prostor, kjer se je pripravljala hrana, ločen od ostalih prostorov v hiši, je danes središče doma. Današnji trend je zavedanje pomembnosti uživanja zdrave in kakovostne hrane. Da bi to dosegli, si več hrane pripravljamo doma. Kuhinja ni več omejen prostor, ki je bil namenjen le gospodinjam, ampak razširjen, dovolj velik za več članov družine, ki v kuhinji ne samo kuhajo ampak se tudi družijo, zabavajo.


razprodaja kuhinj Erjavecodprodaja kuhinj


Enostavno in hitro do lepe kuhinje


Vsaka družina in vsak posameznik imata drugačne navade in zagotovo tudi predstave, kakšne so lepe kuhinje. Naši oblikovalci se trudijo prepoznati vaše navade in potrebe ter jim prilagoditi naše pohištvo. Lepe kuhinje seveda niso nikakršna izjema. Ponujamo vam različne materiale v različnih barvah, vgrajujemo različne tehnološke rešitve, predvsem pa ponujamo kakovostno pohištvo z izjemno dolgo življenjsko dobo. Do vaše lepe kuhinje boste z našo pomočjo prišli hitro in enostavno. Pokličite nas na telefonsko številko 01/2566726 ali 01/2560426 ali nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kuhinje-erjavec.si ter si rezervirajte termin obiska v našem salonu na Koreninovi 13 v Ljubljani. S seboj prinesite tloris prostorov, da se boste z našimi strokovnjaki pogovorili o konkretnih rešitvah, mi pa bomo brezplačno pripravili 3D izris izdelali in montirali vaše pohištvo. Dobavni rok je do dveh mesecev od potrditve naročila.

VEČ O NAČRTOVANJU KUHINJE


Lepe kuhinje po izjemnih cenah na razprodaji kuhinj


Do vaše lepe kuhinje boste prišli še hitreje, ko boste slišali za našo razprodajo kuhinj. Naše razprodaje kuhinj resnično ne smete prezreti, saj na njej dobite kuhinje nadvse ugodno, kar velja tudi za moderne bele kuhinje, splača pa se vam preveriti še odprodajo kuhinj, ki vas utegne prav tako prepričati v nakup. Razprodaja kuhinj pomeni možnost velikega prihranka pri nakupu nove sanjske kuhinje, zato pokukajte v našo razprodajo kuhinj še danes.