Od moderne do lesene kuhinje po meri


Kuhinja po meri AlplesPodjetje Pohištvo Erjavec je proizvajalec pohištva po meri v Sloveniji ter specialist na področju kuhinj in kopalnic. Izdelava kuhinje po meri v našem podjetju upošteva pravila ergonomije in udobnosti, popolne zasnove elementov ter vključuje uporabo kakovostnih materialov, kot je brezčasni les. Vaša kuhinja po meri bo nastala na podlagi vaših želja in zamisli, upoštevanja vašega sloga življenja in seveda razpoložljivosti prostora. Profesionalnost, znanje in izkušnje z naše strani pa bodo pripomogle k temu, da bo izdelava vaše kuhinje čim bolj natančna in kakovostna. Odločite se lahko za klasične lesene ali pa za moderne kuhinje, ki toliko bolj temeljijo na ustvarjalnosti in inovacijah.

CENA KUHINJE PO MERI


Izdelava kuhinje po meri vključuje brezplačno svetovanje in 3d-predstavitev vaše nove tradicionalne ali moderne kuhinje.
 

Lesene kuhinje prinašajo v vaš dom toplino, domačnost in brezčasnost

Kuhinja je prostor, kjer se srečujejo vsi člani družine oz. gospodinjstva, vse pogosteje pa je to tudi prostor, kjer se gosti prijatelje. Zato je pomembno, kakšen vtis daje naša kuhinja. Ne glede na to, ali ste ljubitelji lesa ali ne, je ta zaradi svoje lepote in topline še vedno aktualen na področju notranjega oblikovanja. Zato lahko lesene kuhinje najdemo tako v tradicionalnem kot moderno oblikovanem stanovanju.


Kuhinja po meri iz naravnega lesa bo toplo in sproščujoče pozdravila tako družinske člane kot obiskovalce, hkrati pa bo dajala vtis domačnosti in brezčasne elegance.


 

LESENE KUHINJE ERJAVEC

 

Kuhinja po meri za popoln izkoristek prostora

Kuhinja po naročilu omogoča popoln izkoristek prostora, predvsem pa predstavlja način, kako prilagoditi kuhinjske elemente in različne delovne procese v kuhinji vašim potrebam. Načrtovanje in kakovostna izdelava kuhinje bosta po zaslugi našega sodelovanja s številnimi profesionalnimi oblikovalci in arhitekti sledila sodobnim trendom, polnim ustvarjalnosti ter svežih in novih idej.
 
Da si boste vse skupaj lažje predstavljali, vam bomo s posebnim računalniškim programom pripravili 3d-izris. Kuhinja po meri v 3d-predstavitvi daje možnost vpogleda v zasnovo in načrtovanje kuhinje, hkrati pa omogoča rast novih idej pri postavitvi in izbiri elementov. Poleg tega pa lahko spremljate, kako poteka izdelava kuhinj.
 
Naj kuhinja po naročilu odraža vaš življenjski slog – izberite kuhinje Erjavec.

 

Pohištvo Erjavec | Izdelava modernih kuhinj po naročilu – povezave do naše spletne strani:

  • kuhinja po meri
  • Izdelava kuhinje
  • Lesene kuhinje
  • moderne kuhinje
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
kuhinja po meri, izdelava kuhinje, lesene kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA