Kotne omare vse bolj priljubljene

Kotna omara za razliko od ostalih vgradnih omar v popolnosti izkoristi prostor kota. Ker pa je po meri izdelana tudi notranjost kotne omare, jo lahko organiziramo tako, da je prostor čim bolj funkcionalen in pregleden. Vgradna kotna omara predstavlja piko na i v vašemu domu in je zlasti v manjših stanovanjih praktično nepogrešljiva. Tudi zato so kotne omare zadnji čas vse bolj priljubljene.


Izdelava vgradne omare je danes možna na 1001 način, med temi so na voljo tudi kotne omare z drsnimi vrati. Kotna omara z drsnimi vrati je verjetno rešitev, ki prinaša daleč največ prihranka prostora.

 

Notranjost kotne omare pregledna in funkcionalna

Pri načrtovanju kotne omare je smiselno, da se razporeditev notranjosti skrbno načrtuje, saj bo le tako vgradna kotna omara zares funkcionalna in pregledna. Ponavadi v enega izmed prekatov postavimo obešalne palice in nekaj predalov za spodnje perilo in ostale drobnarije, v prekat na pravokotni steni kotne omare pa damo košare in police. Sredina omare je pogosto namenjena zgolj obešalnim palicam in eni ali največ dvema policama pri dnu prekata – ta prostor je denimo lahko namenjen posteljnini. Osrednji del zunanje strani kotne omare pa je najpogosteje uporaben za dopolnitev z ogledalom, saj na ta način vizualno povečamo kotni del prostora.

 

GARDEROBNE OMARE ERJAVEC

bla bl

Kotne omare ErjavecIzdelava vgradne kotne omare v podjetju Pohištvu Erjavec

Vgradna kotna omara je izdelana od stropa do tal in od stene do stene, zato se prilega vsakemu prostoru. Notranjost vgradne kotne omare je iz belega iverala debeline 19 milimetrov ter je izdelana brez hrbtišča, tal in stropa. Tla se izdelajo izključno na željo stranke. Standardna globina polic je 50 centimetrov. Vrata so v drsni izvedbi in skupaj z vodili zavzemajo 85 milimetrov prostora. Na voljo so polnila iveral, steklo, pleksi steklo, ogledalo ali kombinacije med navedenimi materiali.


Dovolite, da vas zapeljejo prestižni materiali, celovite linije ter moderen dizajn, ki jih prinaša izdelava omare po meri podjetja Pohištvo Erjavec.

Informativni izris in izračun si lahko sestavite tudi sami – na naši spletni strani vas čaka program, kjer v samo 5 korakih naredite svoj načrt vaše nove kotne omare. Izdelava omare bo tako še prijetnejše in preprostejše opravilo.

Vabljeni!


Pohištvo Erjavec | Izdelava kotnih omar po naročilu - povezave do naše spletne strani:

  • Kotna omara
  • Izdelava omare
  • vgradna kotna omara
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
kotne omare, kotna omara, izdelava omare, vgradna kotna omara
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA